Nejste přihlášen/a.
Jistič, na kterém je krom jiného i ponorné čerpadlo stále vyhazuje. Máme podezření na porušení el. ochrany čerpadla. Nevím, kde se stávají nejčastěji tyto závady ale zajímalo by mně, jestli se vyplatí takové čerpadlo opravovat, či vyhodit. Zajímají mě vaše zkušenosti s cenama těchto oprav a jejich rentabilita
no to záleží na tom co je vadné, možná jen přívodní kabel...těžko říci když nevíme jak je staré, u nového to asi kabel nebude, že?
Pokud to není Váš stroj anebo to není nějaká extra mašina, dejte od toho ruce pryč... Cena - já koupil ponorku novou za třistapade, protože nařízlá vnější izolace. Chtěl jsem to opravit a uvnitř narazil na bezpečnostní šrouby, bity,které nemám. Tím šlo čerpadlo do skříně "na jindy" a koupil jsem nějakého fieldmana za sedm stovek. Dražší běžné čerpadlo stojí kolem dvou litrů, můj názor - Vaše cesta tam,rozborka, oprava závady (pokud se tam dostanete), sborka... Tisíc korun?. To se asi nevyplatí... Ještě - běh nasucho ponorkám dobře nedělá...
5 litrů a více - to už bych kuchnul. Cenu servisu netuším...
Od 5000,- Kč bych zvažoval opravu. Ta levnější na opravování třeba ani nejsou dělána. Čerpadla se mají servisovat, kontrolovat a vyměňovat těsnění. Jinak se časem dovnitř dostane voda a nejprve vyhazuje chránič a když je člověk tvrdý a vyřadí ho, tak časem i jistič, pokud to někoho třeba nezabije, když to bude zkoušet v rybníku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.