Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr LED reflektoru

Od: ggwp odpovědí: 6 změna:

Chtěl bych pořídit LED reflektor který bych občas používal ve sklepě (laťkové příčky) cca 15m2 (+-) pro občasný servis jízdního kola na stojanu abych na to dobře viděl. Nevím zda by stačilo 30W a 2400lm nebo raději 50W a 4000lm. To se bojím aby nebylo zbytečně moc. Díky

emos.cz/...

emos.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kare
hodnocení

2x
I 20W LED reflektor je velmi nepříjemný pokud se do něj podíváte, nehledě na to tvoří ostrý stín.
Raději bych volil LED-panel na strop, který dostatečně osvítí místnost a eliminuje stíny.

hodnocení

0x

Koupila jsem reflektor pro lepší osvícení místnosti u babičky, kde nemá stropní světlo. Svítí dobře- jasné bílé světlo, ale neosvítí místnost stejnoměrně, spíš je to pro zaměření na určité místo. Parametry nevím,ale stál asi 800 Kč. Ale myslím, že rozdíl mezi 3o a 50W není moc poznat.

hodnocení

0x

Na pracu potrebujte rovnomerne svetlo, napr dve nahrady ziariviek v prevedeni LED alebo stropne panely. Reflektor nie je vhodny.

ggwp
hodnocení

Bylo by vhodné např. toto? Má to mléčnou tu krytku, nevadí to?

centrumsvitidel.cz/...

kare
Je to vhodné,
naopak mléčný difuzor vám zaručí rovnoměrnější osvětlení. Při pohledu na světlo bude svítit celý kryt a nikoliv jeden bod jako u reflektoru.

hodnocení

0x
Přesně ten první Emos mi umřel po asi 50 hodinách chodu (v průběhu několika měsíců). Napřed zhasla jedna třetina a po chvíli komplet, v každé části spálená LED. A to reflektor nebyl v žádné vysoké teplotě ani nebyl nijak zakrytý. Budu reklamovat. Bohužel ani s běžnými LED žárovkami od Emosu nemám dobré zkušenosti. Asi polovina namontovaných mi do tří let odešla, vždy jedna spálená LED v sérii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]