Nejste přihlášen/a.
Prosila bych poradit...
jsem s přítelem 3 roky..dohodli jsme se že koupíme byt.Hledali jsme, vybrali jsme, ale háček je v tom, že byt je napsaný jen na něj...A otázka zní: Když tam budu mít přihlášené trvalé bydliště, tak jestli mě může kdykoliv vyhodit..když je majitelem bytu..
Děkuji
jsem s přítelem 3 roky..dohodli jsme se že koupíme byt.Hledali jsme, vybrali jsme, ale háček je v tom, že byt je napsaný jen na něj...A otázka zní: Když tam budu mít přihlášené trvalé bydliště, tak jestli mě může kdykoliv vyhodit..když je majitelem bytu..
Děkuji
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
al bunda*
Tydýýýýýýt!
A otázka zní: Když tam budu mít přihlášené trvalé bydliště, tak jestli mě může kdykoliv vyhodit..když je majitelem bytu..
(Může...)
Dohodněme se, já nebudu reagovat na tebe a ty na mne. Souhlas?
Hele,dyž se nemůžeš vyžvejknout najednou,nech si chvíli čas na rozmyšlenou.Pak nebude důvod reagovat na tvý věčný parcelizace rad.Souhlas?
al bunda*
Jó tak to ty sis stěžoval? Tebe to nějak bere...
Zkusme to s tím vzájemným nereagováním, ano?
Hezký den.
Zkusme to s tím vzájemným nereagováním, ano?
Hezký den.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]