Prosila bych poradit... jsem s přítelem 3 roky..dohodli jsme se že koupíme byt.Hledali jsme, vybrali jsme, ale háček je v tom, že byt je napsaný jen na něj...A otázka zní: Když tam budu mít přihlášené trvalé bydliště, tak jestli mě může kdykoliv vyhodit..když je majitelem bytu.. Děkuji
podle me Vam trvale bydliste jen tak zrusit nemuze... musel by prokazat, ze se tam dlouhodobe nezdrzujete... kazdopadne po rozhodu byste mela cca pul roku klidek vyresit si jinou adresu nebo se nechat napsat primo na mesto (ale v tom se neorientuji)
A otázka zní: Když tam budu mít přihlášené trvalé bydliště, tak jestli mě může kdykoliv vyhodit..když je majitelem bytu.. (Může...) Dohodněme se, já nebudu reagovat na tebe a ty na mne. Souhlas?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.