Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta trvalého bydliště

Od: verča odpovědí: 8 změna:
Prosila bych poradit...
jsem s přítelem 3 roky..dohodli jsme se že koupíme byt.Hledali jsme, vybrali jsme, ale háček je v tom, že byt je napsaný jen na něj...A otázka zní: Když tam budu mít přihlášené trvalé bydliště, tak jestli mě může kdykoliv vyhodit..když je majitelem bytu..
Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nensy*
hodnocení

0x
VĚRČA-Nejlepe je dojitI si za pravnikem a sepsat dohodu*klik*jsi jen přítelkyně ne manželka.Nechtěj jednou zustat jako bezdomovec*plac*SO.

hodnocení

0x
podle me Vam trvale bydliste jen tak zrusit nemuze... musel by prokazat, ze se tam dlouhodobe nezdrzujete... kazdopadne po rozhodu byste mela cca pul roku klidek vyresit si jinou adresu ;) nebo se nechat napsat primo na mesto (ale v tom se neorientuji)

al bunda*
hodnocení

0x

Přihlášením k trvalému pobytu nevzniká nárok na užívání bytu nebo domu.
Může...
Hezký den.

...ééé,co sem to vlastně chtěl říct?
al bunda*

Tydýýýýýýt!

A otázka zní: Když tam budu mít přihlášené trvalé bydliště, tak jestli mě může kdykoliv vyhodit..když je majitelem bytu..
(Může...)
Dohodněme se, já nebudu reagovat na tebe a ty na mne. Souhlas?

Hele,dyž se nemůžeš vyžvejknout najednou,nech si chvíli čas na rozmyšlenou.Pak nebude důvod reagovat na tvý věčný parcelizace rad.Souhlas?
al bunda*
Jó tak to ty sis stěžoval? Tebe to nějak bere...
Zkusme to s tím vzájemným nereagováním, ano?
Hezký den.

Jejda!Kuří očko omylem.

Nestěžoval,teda mě to nebere.Reagování a nereagování je snaha o dohodu na čem? *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]