Nejste přihlášen/a.
Zdravím, prosím o radu. Před x lety byla natažená voda a nachystaná na připojení k myčce, kterou jsem koupila až teď.
Zkoušela jsem to odtáhnout, ale marně..je tam Loctite 55 a po odmotání bych řekla, že tam je i lepidlo.
(Protože když už, tak pořádně)
Nešlo to ani klíčem ani gola sadou (ani když jsem nasadila klíč a snažila jsem se do toho klepat kladívkem přes hadru, tak se to ani nehlo.)
Prosím o radu jak to povolit, aniž bych musela rozdrbat půlku kopelny a napojovat to znova :D
Viz. příloha
To je tak, když ti řekne otec "máš to nachystaný na myčku" :D
To je trosku neprijemne, klasiku na kovove potrubia, teda plynovy horak nemozno pouzit. Tie plastove nastenky pre vodovodnu bateriu (aku tam mate) maju zavitovu mosadznu vlozku a skorodovane by to byt nemalo, kedze su dve vec z mosadze zatocene v sebe. Riziko pri velkej sile je prasknuty plast alebo spoj v kolene a skonci to aj tak sekanim v stene. Odporucam vytiahnut skrinku z linky prec, nech mate manipulacny priestor a druha osoba nech drzi hasakom ten plast, vy budete tocit mosadznu maticu. Potrebujete spravny kluc (cim dlhsi, kvoli pake), nesmie mat volu, aby neostruhal mosadz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.