Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dát odložený start AG

Od: tazatelka odpovědí: 8 změna:
Ahoj.. potřebovala bych odložený start nikdy jsem to nepotřebala..
Dám fotku nastavení a nevím když jsem to nastavila jeslti ten start mám zmáčknout.

Jak dát odložený start AG

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já mám teda jinou pracku,ale nachystám si čas,kdy chci aby zapnula a zmacknu start.Začne odpočítávání času do spuštění a sama se pak zapne.To by asi bylo k ničemu,nachystat si na noc praní a pak vstát a zmacknout start :) (obzvlást,když nekam jedu :)

hodnocení

0x
Sic máme tento aparát doma, tak to nevím. Obsluhuje buď má lepší polovička, případně synátor.
Ale obecně bych to viděl zvolit odložený start, pak navolit o kolik se má odložit, pravděpodobně opakovaným stiskem tlačítka a pak nakonec pračku zapnout. Ukáže se čas za kdy se má pustit.

hodnocení

0x

Určitě to bude přesně popsáno v manuálu.

tazatelka
hodnocení

Který nemohu najít jinak bych nepsala zde**

Stačí najít v Google.

tr
hodnocení

0x

Vypnete pračku, nastavte znova program, teplotu, otáčky a pak klikněte na to tlačítko v dolní listě - odložený start a klikejte do té doby dokud se na displayi nezobrazí požadovaná délka odložení, snad jsem vám pomohl :)

tr

Potom už stačí jen zmacknout start a je hotovo

hodnocení

0x
Nastavíte program, s tlačítkom odložený štart namačkáte spozdenie a nakoniec tlačítkom štart zapnete odpočet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]