Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké vrtací kladivo

Od: jan10 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, chtěl bych si koupit vrtací kladivo a rozhoduji se mezi těmito

naradi-simon.cz/...

ccbstores.cz/...

Máte někdo s těmito vrtačkami zkušenost? jakou by jste mi poradili si koupit nebo jinou?

Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud se tím neživíte a chcete to na doma, kupte tohle. Mám ji už šestý rok a používám prakticky denně, na vrtání, sekání do panelů, místo míchadla... Zatím drží. Vámi vybrané stroje jsou určitě lepší, ale i cenově jinde.

doplněno 27.04.21 13:08:

To je fakt, mezi jím vybranou dewaltkou a tímhle je obrovský rozdíl. Ta powermatka ma o třetinu menší otáčky a půl J míň...*co*

Pán nechce příklepovou vrtačku ale vrtací kladivo a v tom je velký rozdíl.

hodnocení

2x

Přiznávám, že po předchozích zkušenostech neuznávám ani DeWalt, natož Bosch jako slušný vercajk. Jen problémy, reklamace nechtěli uznat, nakonec po pohrůžkách ČOI vrátili prachy.

Zato už myslím 8 let sebou na montáže tahám Makitu, tu můžu jen chválit, převážně ji používám ke kotvení strojů do podlah - tedy vrtání děr 12-30mm do hloubky 150 i 200mm v průmyslových podlahách, občas nějaký průraz, dost často přijde ke slovu i sekáč. Praktická je i ta hlavička na vrtání klasickými vrtáky, mám sebou sice i klasickou vrtačku, ale kolikrát je rychlejší prohodit hlavičky, než cválat k autu pro druhou vrtačku.

gama-naradi.cz/...

Tiež by som bral tú makitu,majú dostupné náhradné diely a v nízkej cenovej hladine. Takúto som si nedávno opravoval,mala zhoretý rotor a vadný obal na prevodovke,mala toho odbehané asi dosť. Ložisko,rotor a obal vyšiel ma na si 25 € a ide ako nová.

S Makitou mám také dobré zkušenosti, je lehká, vše potřebné do betonu do průměru cca 25 mm vyvrtá. Samozřejmostí bývá plastový kufřík. Má dobrý poměr cena/výkon. Tedy za málo peněz hodně muziky :). Měl jsem celkem tři. Vždy ty předchozí někdo ukradl. Nyní jsem přikoupil Hitachi. Má o něco větší výkon, víc hlučná, větší vibrace a cena přibližně stejná a kufřík taky k tomu. Na větší bourání pak půjčuji stroje z půjčoven. Jen připomínám, že se vrtáním živím

asd1
hodnocení

1x

Ani jedno. Dobrá např. Makita 2470

Z levných spokojenost s Lidlovkou, příjemně překvapila, nasekala/ namíchala toho docela dost a zatim nechcípla..

krtek6

Ano, ta Makita je dobrá značka i model. Viděl jsem to už i u několika živnostníků co to používají na svou práci. Naposled u zámečníků.

Jnak tohle je taky poměr cena výkon dobré obi.cz/... Kamarád to má a je to nejsilnější bourací-vrtací (kombinované) kladivo za dobrou cenu...pak už jsou od 5J víc jen bourací kladiva

ladis*
hodnocení

0x

V zadání vůbec není napsáno, na co to potřebujete a jak to budete používat ...

Mám asi 8 let dva kousky těch úplně nejlevnějších z OBI a z Tesca, je to ten samý model, vždy koupený v akci, i to kango pro malé objemy a drobné bourací práce to nahradí...

Umí to vrtat i mlátit samostatně. Nevím zda to stálo okolo 900,-

Ale pokud byste to měl na denní práci, tak to budete měnit asi každý rok... já to původně kupoval tak, že to odejde v záruční době, no nestalo se, funguje doteď

hodnocení

0x

Chybaju informacie, co s tym : obcas dieru na hmozdinku do panelu? Alebo druhy extrem, kazdodenna praca pri prerabkach bytov ako zivnostnik, sekanie drazok, caste vrtanie?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]