Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tapeta na biorepel

Od: cemir odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,nevíte někdo,jestli je možné nalepit samolepící tapetu na zeď ošetřenou biorepelem? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Samolepicí tapety jsem vždy lepil na stěnu jen na upravený,co nejhladší povrch.Nejlépe držela na stěně,polepené bílým papírem.Lze tapetu nalepit také na vybroušenou stěnu s nátěrem penetrace a to zcela vyschlé.Nebo stěny,vyhlazené finální stěrkou a přebroušené.

JABRAKA

hodnocení

0x

Jestli myslíte tu tapetu, co se lepí třeba na umakart, takovou tu "poplastovanou", co se z její zadní strany stáhne papír a rovnou se nalepuje, tak ta Vám na obyčejné zdi držet nebude. A je jedno, jestli byla něčím ošetřena, nebo ne. Není na to určená. A to mi můžete věřit, mám dost zkušeností s lepením různých tapet. Dejte sem fotku té tapety, nebo napište typ tapety.

K perfektnímu nalepení samolepících tapet je třeba, aby byl podklad navlhčen jarovou vodou a pak se nalepuje pomocí plastové stěrky, kterou vyháníte vzduch a tu vodu do stran ven, jinak se Vám nadělají bublinky a vypadá to strašně. Podklad nesmí být savý a to zeď je a musí být perfektně hladký a to zeď není.

hodnocení

0x

A proč by jste to měl dělat? Máte problémy s plísní a chcete ještě dávat přes to tapetu aby to nedýchalo? Ošetřete malbou s přídavkem fungicidního přípravku, nebo rovnou vápnem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]