Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kotel Dakon Dua Plus - vyznate se nekdo, prosim?

Od: petra1718 odpovědí: 1 změna:
Ahoj, dnes me probudilo neprijemne rachoceni v kotli, kdyz jsem k nemu prisla, tak byl tlak na nule, kapala z neho voda a svitily cervene kontrolky, proto jsem kotel vypnula. Zkousela js volat nejakeho opravare zabyvajiciho se temito kotly, ale bud mi to nebrali, nepracuji o vikendu nebo budou mit cas az pristi tyden :(
Mate nekdo zkusenost s timto kotlem a jeho poruchami, prosim?
Moc diky
Petra

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mam obavu, ze pomuze jedine servisak na miste. Voda pod kotlem muze byt z pojistneho ventilu, z nejakeho spoje v kotli, netesnost prepinace TUV..., pri poklesu tlaku kotel skocil do poruchy. Pri vypnutem kotli zkusit system opatrne napustit a zjistit co a kde tece, ale jak rikam ...servisak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]