Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Starší skříně - hodnota podle fotek?

Od: vitecek® odpovědí: 20 změna:

Zdravim. Po babičce budu likvidovat starší skříně, skříňky. Rád bych znal jejich cenu, jestli to má smysl prodávat.

Jsou lehce zatuchlé, ale mělo by to jít vyvětrat, případně si to případný zájemce může vyčistit nějakým octem nebo tak.

Sice osobně tohle neni můj způsob myšlení a vyhodil bych je, ale jelikož jsou prej lidi, co by to i koupili , tak se ptám na potenciální cenu. Případně aspoň názor, díky Vítek.

Jsou to tři skříně vlastně. tak po jednom. prosim napsat ke které je zhodnocení, ať se orientuji. musim to přidat na třikrát.

Starší skříně - hodnota podle fotek?
Starší skříně - hodnota podle fotek? #2

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x
Když k tomu přidáš velký soudeček svijanský dvanáctky, stavíš se cestou v Novém Dvoře pro krůtu, tak to můžeš přivézt. Já si s tím už nějak poradím.

jezevec*
hodnocení

7x

Sorry, ale tohohle jsou plný inzertní servery za odvoz...

kepler*
hodnocení

1x

Jestli je aspoň něco z toho z masivu, tak to by se prodat mohlo. Existují lidi, co takové věci skupují a pak je renovují, nebo z nich udělají něco jiného. My jsme tak prodali staré skříně. Jinak, jak píše kolega.

hodnocení

skříň číslo dvě

Starší skříně - hodnota podle fotek? #3
Starší skříně - hodnota podle fotek? #4
Starší skříně - hodnota podle fotek? #5

Tohle není skříň, ale takzvaný "peřiňák". Dříve se dovnitř ukládaly peřiny.

hodnocení

jo, já vim, jen jsem to nenapsal.

hodnocení

skříň tři.

Starší skříně - hodnota podle fotek? #6
Starší skříně - hodnota podle fotek? #7
Starší skříně - hodnota podle fotek? #8

Dát někomu flašku slivovice aby si to odvezl na spálení...má to hodnotu dřeva na topení...do garáže na nářadí,kůlny...nízké na balkon ap. na tom nezbohatnete

hodnocení

0x

Dobře míněná rada. Až se toho budeš chtít zbavit, půjč si někde pětikilovou palici, je to ideální nástroj. Rozebíral jsem obývák po dědovi (hezčí a zachovalý). Cenu to nemá, ale oproti dnešnímu nábytku je to překvapivě odolné.

hodnocení

0x

Dobrý den,

dal bych to za odvoz nebo maximálně pětistovku. Samozřejmě zřejmě osobní odběr. Pokud jsou to klasické skříně, ne nějaké speciální značené nebo starý styl, tak to větší hodnotu mít nebude. Je pravda, že můžete najít různě poptávky, že lidé tyto věci shání, taky hodně záleží na lokalitě. Někomu se to bude hodit, je pravda, že otec si podobné skříně přes internet našel a má je na materiál do práce. Má stavební práce, takže to stejně zmaže nebo brzy zničí, tak mu to stačí, něco podobného si vzal i na chatu, kde je to podobné. Má nářadí pod střechou a neprší mu na to. Nebo na krmení třeba ke slepicím, taky jde o to, zda tam fungují zámky. Jak říkám,dal bych to maximálně za pětistovku, pokud máte chvíli čas. Pokud potřebujete vyklidit byt hned, tak za odvoz (třeba proto, že je to v nájmu). Jinak je to marné. Vím o jednom, co to u nás ve městě inzeruje, má něco podobného, co vy, chce za to 2000 Kč, inzeruje to tam už 4. rok, a nikdo to nechce. To už je pak skoro lepší si to i nechat. Jinak pokud to nebude nikdo chtít, tak v nejhorším do paliva, alespoň se na tom někdo ohřeje.

Jinak jediná výhoda těchto věcí, kromě toho, že je to retro, je to, že je to kvalitní. Někdo si to rád koupí kvůli tomu, že je to kvalitní a ne ten nábytek, co se prodává dneska. Potíž je to, že i tento nábytek bývá často rozviklaný, prolezlý červotočem, zatuchlý a podobně, takže následná renovace nemá ani moc smysl, když toho má každý doma plno. Zvláš´t dneska po kononaviru, kdy se pozůstalosti likvidují díky vyšší úmrtnosti asi víc.

sirokko
hodnocení

0x

S úctou k babičce, tohle jsou starý krámy z padesátých let, klavírovej pant, levná spárovka potažená dýhou. Tímhle se nedá ani topit. Ale každé zboží má svého kupce.

Zpracování toho peřináče se špalkama v rohu, to je fakt něco...

hodnocení

moje baba skoncila v domove duchodcu neschopna se o sebe postarat, zije na praskach uz desitky let z cukrovky, mela asi 120 kilo, skoncila, že měla problém s kílou.. celej byt smrdí smrděl, než jsem to postupně proti vůli vyházel víceméně.. bohužel mám kamenou rodinu.. :(( no naštěstí to mizí zmizí , taky se stydim to že by to někdo chtěl, ale když za to někdo něco dá ,tak asi proč ne viďte.. hehehh divný..

Jste pane jen vidlák, který se neumí o své zesnulé babičce vyjadřovat slušně. I Vy se třeba jednou nebudete o sebe moci obstarat a obsloužit se. A určitě to u Vás doma taky nebude vonět po fialkách. Chtělo by to kapánek úcty k zesnulým.

Svůj účel by asi ta největší skříň splnila tím, že by Vám spadla na hlavu. Snad by se Vám rozsvítilo. V současné době plno lidí naříká pro své zesnulé a Vy byste po té "babě" jen prodával skříně. Jaga.

hodnocení

babička je zdrobnělina slova bába. bába je jiný označení pro slovo žena. tak o co ti de?

moje babička neni mrtvá.

lidi končej do jistý míry jak chtěj v interakci s vnějšíma podmínkama. svoje moudra o tom, jak to je a neni a jakej jsem jsou vaše moudra a dost možná jen "vaše omezení", tedy možná , než začnete soudit, tak byste se mohla by ses měla zamyslet, jestli tim jen neprojevuješ svoje nepochopení. bohužel, kdybys něco takovýho dokázala, nebo jiní, třeba bych se k nim pak nechoval "navenek neempaticky", když se tak oni sami chovají ke mně.

jestli chceš rozvíjet ty svoje bláboly moralizovat, když ani neznáš mě jí a tak dále, tak upozorňuju. tohle je veřejná diskuze = to znamená že já teď končim - odmítám dál s tebou komunikovat, protože s tebou neni řeč a pokud můžu, tak ve fyzický realitě odcházim, protože si nemoc.

tudíž mi už více nepiš. díky.

hodnocení

žiju ve světě ve kterym žít nechci, s lidma, který nechci, ale žít tu musim. to znamená i vycházet, což znamená kompromis, jak to jen jde. tak radši projev respekt - empatii. hele nic, ty to nechápeš. v pořádku. ale lízat tě nebudu.

25.04.21 12:43
Hulváte

hodnocení

pavlos: pokud si to nepochopil, lízat je přirozená věc, kterou dělají zvířata a tím nemluvím o přirození.

zjevně nemáte určitý slang zažitý, tak chápete věci jenom tim perverznim způsobem a jestli ne, tak nevim, proč reagujete zcela pro mě nepochopitelně.

joudic*
hodnocení

0x
no za odvoz, a nikdo to chtit ani nebude, ja takto zkousel 2x v bazosi bytelne stare skrinky za krabicku cigaret nebo zadara, a nikdo se neozval, rozsmelcuju to kalacem a jeste rychle to stihnu spalit dokud je proc krmit kamna
hodnocení

hele lidi by za to i zaplatili.. ale nebavi me na to cekat, ja na penize nejsem ,zvlast kdyz to smrdi a ja si potrebuju zaridit prostor, abych si moh zacit šít oblečení, zvlášť teď, když jsou obchody zavřený.

hodnocení

poznámka - odhlašuju se z této otázky, netřeba více reagovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]