Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrický mixer na pesto

Od: ruze® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Potřebovala bych prosím poradit jaký si pořídit elektrický sekáček na led a hlavně na bylinky na přípravu pesta.Odešla mi hřídelka na nádobě od ponorného mixéru Bravo a nová nádoba s tím víkem by vyšla na cca 400-500,-to už raději nějakou stovku přidám a koupím si na to pesto nový ;) Co jsem tak vysondovala,měl by mít aspoň 700 W. Máte někdo s tím zkušenosti? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Mohu doporučit Braun, funguje dobře nejen na pesto, je sice něco dražší
exasoft.cz/...

hodnocení

2x

Já používám tento už několik let a jsem s ním velmi spokojená. Teď je v akci. Já používám hlavně na drcení všelijakých semínek a koření, které jinak na prášek rozdrtit nelze. To pesto pro něj bude hračka. Ale můžete najít i levnější, ale hledejte spíš 1000 W. Ten je levnější a určitě budete spokojená.

mojejmeno
hodnocení

2x
Já používám laciňák z lidlu za 300 a semele všechno, mražený ovoce, led, ted jdu drtit mraženou zeleninu ke svíčkové.

Proč drtíte zmraženou zeleninu pod svíčkovou? Lepší je to na ní upéct a hotové rozmixovat.

jabraka*
hodnocení

0x

Pro mělnění potravin používám sekáček na potraviny.Podobný je na odkazu.Nakrájení kousků zeleniny na části asi 1 mm trvá 5 sec.Pokud melu ořechy,tak i méně.Skleněná miska a dvojstupňová nerez nožová vrtule prcuje s výkonným motorem ,nasazeným na víku.

hodnocení

Děkuji všem za rady,nakonec jsem se rozhodla pro Rhonson, 700 W a 5 let záruka.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]