Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka Whirlpool špatně ždímá

Od: betlem odpovědí: 3 změna:

Mám pračku Whirlpool a špatně odstřeďuje, prádlo je po odstření a ukončeném procesu praní mokré. Je možné pračku opravit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejspíše budete muset přivolat servismana. Nevíme, jaký typ pračky máte, kolik otáček při ždímání. Měla jsem také Wipoolku, psali, že 1 100 otáček. Ale ona kvedlala kvedlala a roztočila se na 1 100 jen na pár vteřin a to nestačilo na pořádné vyždímání. Pračky zhora pleněné obecně hůře ždímají. *bum*Už jsem jí měla plné zuby a koupila jsem ze předu plněnou Boch a musím vám říci, že i praní i ždímání, to je fakt jiné kafe. Se stejnou spotřebou vody i elektřiny. Jen pořizovací náklady jsou kapku větší. Ale i ta nejlevnější je stále lepší, než shora plněná Wirpoolka.

hodnocení

0x
Zaměřil bych se v první řadě na napnutí řemenu...pokud máte nastavené patřičné otáčky...
doplněno 26.04.21 17:05:

Můžete doplnit typ pračky? Whirpool xx xx...?

doplněno 26.04.21 17:08:

Hledejte podle návodu

Servisní štítky se většinou nacházejí na stejných místech podle typu spotřebiče.

Pračky a sušičky – většinou v kulatém rámu dvířek + na zadní stěně

A můžete dát foto štítku...

hodnocení

0x

Kontroloval jste délku uhlíků (kartáčů) na hlavním motoru? Pokud jsou krátké někdy pračka hlásí poruchu, jindy zase jen neumí odstřeďovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]