Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uzavřený přívod vody

Od: 9lukas9 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
Musel jsem na nějakou dobu opustit byt. Uzavřel jsem hlavní přívod vody, ale zapomněl jsem zapnutý plynový kotel. Může se něco stát, když do kotle nepůjde žádná voda, a nebo má kotel jiný přívod vody? Předem děkuji za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Nemůže...z důvodu uzavření hlavního přívodu vody; horší na tom vidím, že není žádný dohled nad plynovým kotlem v provozu; ale co člověk, to názor...

A pokud nejste doma a poklesne tlak vody v topném systému, nikdo ho nedoplní na požadovanou hodnotu, tak kotel se sám vypne (měl by se vypnout)

hodnocení

5x

Tak je rozdil, jestli jste jel pryc na dva dny nebo na dva mesice. Jinak kotli se nic nestane, maximalne skoci do poruchy a vypne se.

9lukas9
hodnocení

Jel jsem pryč na týden

To bude v pohode...

9lukas9
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]