Vždy je to jen o pracovníkovi, který montáž provádí. Firma pramos mne stála hodně nervů, času, peněz... Reklamace velmi nepříjemná. Nakonec snad po 3 měsících vstupní dveře v hliníkovém rámu usazeny bez vad. Ale stavební práce už jsem pak řešil svépomocí. Bylo to něco hrozného.
id
Souhlas, je to o lidech, ne o výrobě . Do objednávky jsem si dala podmínku, že montáž provede kmenový zaměstnanec firmy, nikoliv najaty pracant na ŽL nez zkušeností. Před koncem záruky jsem si je pozvala a nechala seřídit všechny okna i dveře ZDARMA.
No mám je pomalu 10 let a furt v pohodě. Cenu si z hlavy už bohužel nepamatuji.
Na reklamaci si nestěžuji. Jednou nám z ničeho nic prasklo jedno okno,(prej nějaké pnutí nebo co) přijel řemeslník, kouknul, změřil a za týden nasadil nové.
Stavona - ceny dobré, kvalita dobrá služby jak kdy. Když objednáte oken za 100 tisíc tak to jde jako na drátkách a když chcete dvě síťky proti hmyzu, tak to z nich páčíte rok.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.