Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plastová okna

Od: malinlen* odpovědí: 5 změna:

máte zkušenosti s firmami na dodávku a montáž plastových oken v Hradci Králové a okolí? Uvítám srovnání kvality a ceny a vaše zkušenosti

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

0x

Maximální spokojenos pramos.cz/...

Mají pobočku i u vás.

jm
Vždy je to jen o pracovníkovi, který montáž provádí. Firma pramos mne stála hodně nervů, času, peněz... Reklamace velmi nepříjemná. Nakonec snad po 3 měsících vstupní dveře v hliníkovém rámu usazeny bez vad. Ale stavební práce už jsem pak řešil svépomocí. Bylo to něco hrozného.
id

Souhlas, je to o lidech, ne o výrobě . Do objednávky jsem si dala podmínku, že montáž provede kmenový zaměstnanec firmy, nikoliv najaty pracant na ŽL nez zkušeností. Před koncem záruky jsem si je pozvala a nechala seřídit všechny okna i dveře ZDARMA.

hodnocení

0x

Já mám okna od "Svět oken"

svet-oken.cz/...

Koukám že mají pobočku i v Hradci.

No mám je pomalu 10 let a furt v pohodě. Cenu si z hlavy už bohužel nepamatuji.

Na reklamaci si nestěžuji. Jednou nám z ničeho nic prasklo jedno okno,(prej nějaké pnutí nebo co) přijel řemeslník, kouknul, změřil a za týden nasadil nové.

Já můžu jen doporučit.*palec*

makk
hodnocení

0x

Stavona - ceny dobré, kvalita dobrá služby jak kdy. Když objednáte oken za 100 tisíc tak to jde jako na drátkách a když chcete dvě síťky proti hmyzu, tak to z nich páčíte rok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]