Nejste přihlášen/a.
jsem před koupí mojí první myčky. Má být nevestavěná a stát cca okolo 10kkč. V místním krámě mají v této relaci nějakou levnou AEG Favorit a Bosch SGS45E02 ( ciao.co.uk/... ... 8__5680133)
Obě stojí cca 11.000, mají stejné funkce (4) i spotřebu.
Má někdo zkušenost s těmato značkama (jak mejou, případné problémy)?
U AEG mi přijde, že má vychytanější koše a možná pocitově lepší provedení (dno nerez vůči plastu u Boshe, lepší zavírání), ale je taková uprostřed vyboulená a 63cm hluboká. Prac. deska bude 62, korpusy 60cm... tak bude trochu čumět ven. Bosch je ještě navíc hezčí.
Jo, to AEG má ještě vlastně program s Fuzzy logic - podle špinavosti odtékající vody volí jak dlouho má mýt.
Co byste vzali Vy?
Předem díky za info
0x
tento problém jsem řešil, před dvěma roky
také jsem uvažoval právě nad BOSCH / AEG Favorit
Bosch byl tenkrát malinko dražší, ale chtěl jsem a mylsel jsem si že pokud je dražší bude lepší, ale v prodejně kde měly tyto myčky, nám doporučily "Favorita"
a to jen z jediného důvodu, v případě poruchy je Bosch oproti AEG velmi darhý na opravu
nchali to na nás, nakonec jsme se rozhodli pro AEG a zatím jsme spokojeni
a s tou funkcí Fuzzy logic je to pravda - nekdy nám to spočítá na např. 114 min , jindy 120 min , někdy 108 min
, záleží oprvadu na té špíně z nádobí
P.S. nechali jsme se nedávno ukecat na tabletach (somat ty lepčejší) do myčky a
, už nikdy!
myčka "pere " velmi dlouho a nádobí není OK ,
prášek je prostě ve všem
, hovořím z našich zkušeností
P.S. ono se říká, pokud něco funguje OK, tak není dobré experimentovat , protože většinou to stojí pak za velký ho-no
a člověk se stejně vrátí k tomu osvědčenému, no né?
to Kubinec: Ahoj, diky za info. Asi taky skoncim u toho favorita. A co tam tedy přesně sypeš?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.