Nejste přihlášen/a.
Doporucuji urcite koupit. Do sprchoveho koutu je dobra volba, spise volte kvalitnejsi baterii vyrobce Grohe, Hansgrohe, Hansa. Nevyhoda je, ze je drazsi nez pakova, ale lepsi komfort pri sprchovani, nekolisa Vam teplota nastavene vody.
Taky hlasuju pro u konstantní teploty vody se to s běžnou baterií ještě dá (i tam je však termostatická mnohem komfortnější), ale mám kotel s průtokovým ohřevem vody a teplota není úplně konstantní. Baterie mi drží krásně nastavenou teplotu, ať leze z kotle jakákoliv teplota (vyšší než nastavená, samozřejmě).
Hlasuji pro koupit, výhodou je komfort. Nevýhodou vyšší cena a netuším, jak dlouho bude fungovat. Drahá značková mi jede bez poruchy čtvrtý rok, v psí koupelně jsem měl noname z baukrámu za litr, po půl roce jsem ji musel rozebrat a vyčistit, po dalším půl roce znova, takže letěla a nahradil jsem jí značkovou...
Urcite koupit do sprachy/vany, jakoukoliv i nejlevnejsi co mam za 1500Kc tak funguji na jednicku. Usetri to hodne vody.
Do kuchyne ne, problemem je ze nekdy nejde navolit uplne studena voda.
Mam momentalne 10 let a pohoda. Funguje stale.
Podminkou je roztec 150 mm na zdi a tepla voda standardne vlevo.
Tyto baterie vyžadují na vstupu dostatečně teplou vodu jinak je jejich funkc e vselijaka.Např v bytovém domě kdy je na vstupu permanentně voda 60°C fungují skvělé.
Tak zas to úplně pravda není. Ano, termostatické baterie požadují na vstupu dotatečně teplou vodu. Stačí ale, aby ta její teplota byla vyšší třeba o 3°C. Já je mám ve sprchách nastavené na až 38°C a plynové karmy mě dávají 38-40°C. Vše funguje bez problémů. Ve sprše si mohu třeba nastavit i 20°C. Jo a termostatické baterie mám 7let, z OBI. Vzal jsem ty nejlevnější. Tenkrát jedna stála 870Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.