Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik vás stáli rolety den a noc

Od: lollipop odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, posdílíte prosím, kolik vás vyšly rolety den a noc na běžné panelákové okno montované od firmy? Firma mi nabízí jedno okno za téměř 6 tis. kč. Porovnávám k ceně, kterou kalkuluji na webu. Ta je v řádech set... Moc vám děkuji a přeji pěkné dny! L.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

2x

To není nic hroznýho...já mám 2 rolety (obývák + ložnice) ... 2,50x1,5m a 1,4x1,5m a před 4 rokama jsem za ně dal 9tis...ona to není levná záležitost...ta látka něco stojí aj ten kastl

hodnocení

0x

To je extrém cena.

Za 4 rolety den/noc s příslušenstvím jsem dal 3000,- Kč

Bylo to na mensí okna 100x90 a 150x110.

Doporučuji www.zebra-shop.cz - perfektní komunikace, rolety skladem již nastříhané na rozměry, které si řeknete, snadná instalace, postranní silony.

Při srovnání u známých, kteří mají lidl a Jysk, bych do těchto rolet nešel.

Jysk nemá ty silony postranní, tedy když otevřete okno roleta vám visí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]