Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Indukční sporák-poradíte?

Od: jaraz® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, odešel nám sporák Brandt a nejde opravit,navíc tuto řadu údajně už do ČR nebudou z Francie dovážet. Nyní se rozhoduji mezu elektrolux lki64020ax a nebo aeg-cib-6645 abm. Nedokáži se rozhodnout,protože to jsou poměrně nové typy a nenašel jsem ani žádné hodnocení(recenze). Poradíte?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

0000
hodnocení

4x
Máme AEG a spokojenost jen bych priste nebral dotykové ovládání ale čudlíky.Nekdy to nereaguje hned na první dotyk
ladis*

To existuje? Indukce s čudlíky?

kepler*
hodnocení

4x

Mezi těmi výrobky neporadím, ale hlavně bych koukal, aby to nemělo pouze dvoupolohovou regulaci ZAP - VYP. Mívají to spíše levnější výrobky a je to prasárna.

hodnocení

2x

Lidé mají s indukcí problémy, protože s ní neumí zacházet. Jakmile totiž něčím pokecají plotýnku v místech, kde jsou ovládací dotyková čidla, tak se plotýnka samovolně vypne. Stačí vzít papírovou utěrku a to místo jednoduše očistit a vysušit a znova dotykem prstu zapnout. Já jsem viděla v televizi, třeba v pořadu "prostřeno", jak tam lidi panikaří a pořád mačkají zaprasenou plotýnku, která samozřejmě nereaguje a bědují, že se jim "rozbila indukce". Jsou blbí. indukci mám už 8 let a nemohu si stěžovat. A tohle se mi samozřejmě stalo už x krát, že mi něco přeteklo a plotýnka se vypnula. Vysuším a jedu dál.

ladis*

A že to je bezpečnostní funkce, to si někdo v manuálu nepřečetl ani za 8 let :)

Ladis, jste Vy vůbec normální? Kdybych si to nepřečetla, tak bych to asi nevěděla. *bzum* Opět máte zbytečné a rejpavé připomínky, jako ve vlákně o "Netflix". Jestli máte nějaký problém, obraťte se na odborníka.

Ladis a schválně jsem si projela odpovědi v tomto vlákně a Vy jste na otázku tazatele neodpověděl vůbec, a jediný Váš příspěvek je ta Vaše reakce na mou odpověď. Tak jestli Vás nějak rozrušuje to co píšu, nebo se Vám "ježí chlupy" při pohledu na můj "nick", tak se pokuste s tím něco udělat. Fakt Vám radím dobře. :)

ladis*

Tak jsem to napravil, staci? :)

mil®
hodnocení

2x

Máme AEG už několik let a spokojenost.

hodnocení

děkuji všem, přesně tak jak píše suzymon. Takže to bude nakonec aeg, už jej jdu objednat.

ladis*
hodnocení

0x

Mozna nevite, ze divizi AEG Domaci spotrebice je od roku 2005 v majetku firmy Electrolux...

Takze vyrobky budou hodne podobne (stejne komponenty, stejna streva, mozna jina vybava a mirne jine funkce, naoko)...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]