Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vakuovačka z Lidlu, jakou folii?

Od: blackp* odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

mám vakuovačku z Lidlu a došla mi folie. V Lidlshopu vyprodáno. Poradíte prosím, kterou můžu v pohodě koupit, aby mi fungovala i v této vakuovačce? Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Šíře 28cm a pro vaření? Pak tato... odsud...nebo užší, nevím, jakou máte svářečku z Lidlu. Pak zde obyčejná pro teploty -40°C/+40°C

doplněno 19.04.21 20:36:

Používáme tu z Datart

hodnocení

0x

Můžete také levněji koupit na AliExpres, mají velký výběr a jsou velmi kvalitní. Sama je používám hodně, vařím metodou "sous-vide" a tam jsou nutné ty kvalitní folie. A z AliExpress nebudete paltit poštovné. Akorát si počkáte trochu víc. nebo najdete prodejce který má sklady v Polsku a v tom případě ji máte doma do 5 dnů. Možná zaplatíte poštovné, ale bude to kolem 30 korun. Je třeba trochu pohledat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]