Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký centrální vysavač

Od: lucinkaf* odpovědí: 2 změna:

Plánujeme si pořídit centrální vysavač, prolistovala jsem nabídku na trhu, ale ohlasů zákazníků jsem moc nenašla. Může mi někdo poradit, jakého výrobce bez obav zvolit a kterému se vyhnout, případně na co si dát pozor při jeho pořizování a následném užívání?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Nejlepší bude vybrat firmu, která se ve Vašem okolí zabývá instalací a servisem.Tak jsme učinili i my. Po konzultaci jsme si nechali udělat rozvody.Jednotku budem vybírat až dle aktuální cenové nabídky.Ale s největší pravděpodobností budeme volit Elektrolux. centralni-vysavace-shop.c/...

lucinkaf*
hodnocení

Podle toho, co jsem prošla, jsem také zatím volili Electrolux, našla jsem pár referencí na Husky, ale ten Electrolux se nám líbil také víc. Jinak hledáme agregát pro střední až středně velké/velké rodinné domy... Firmu jsme samozřejmě kontaktovali, teprve domlouváme termín konzultace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]