Nejste přihlášen/a.
Uvažuji o koupi nového sporáku,ale více se mi líbí vestavné spotřebiče.Jsem zvyklá na plyn,mám však PB .Může mi někdo poradit jsetli se vestavné plynové desky dělají i s možností připojení na PB.Případně uvítám Vaše názory na toto téma.Vím,že už se tu rozebíralo téma indukce a skokeramika,ale na tohle se asi nikdo ještě neptal.Víc hlav víc ví,tak se těším ,co mi poradíte.Lenka
Ano Leni dělají se i na P:B: Tyto desky jsou úplně stejné. Mění se pouze trysky ze zemního plynu vyměnou trysek na PB. Tyto trysky bývají u spotřebiče.
Děkuji,to jste mne potěšil.
A mohu se ještě zeptat :Tlouštka pracovní desky musí být nějaká vyšší nebo nemusí?A tu plynovou desku mohu zkombinovat s jakoukoli např.multifunkční troubou?
Tak tohle opravdu nevím, chtělo by to proměřit. No a zkombinovat to samozdřejmě můžet podle svých představ. I když bude třeba multifunkční trouba širší, tak v pracovní desce vyřežete otvor, vhodný k varné desce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.