Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava koleček servírovacího vozíku

Od: matylda* odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer lidé chytří,

máme servírovací vozík, který má kolečka se šroubovacími trny dovnitř nohou. Dvě z koleček nám vypadly včetně těch matek, do kterých se ta kolečka šroubují. Materiál vozíku je měkké bambusové dřevo. Zkusila jsem matky do vyvrtaných otvorů vlepit jakýmsi Pattexem univerzál na pevné spoje, ale moc pevné to teda nebylo. Při první jízdě se kolečka opět vykloktaly. Vozík je jinak skvělý a zbylá dvě kolečka drží jak mají. Věděli byste prosím někdo jak tam ty matky přidělat tak, aby držely?

Díky, matylda

Oprava koleček servírovacího vozíku

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Vlepte epoxydovým lepidlem a ten patex si vyšťourejte sama *smich*

hodnocení

2x

Nebylo by pár fotek?

matylda*
16.04.21 09:59
hodnocení

už tam je :)

Nemyslel jsem kolečko, alébrž spodek nohy kde to je vylomený.

asd1
hodnocení

2x

Obecně do díry vlepit dřevo a šroubovat do něj.. Díru příp. projet vrtákem aby nebyly vožvejkaná..

matylda*
hodnocení

Chlapi, všem děkuju, jdu objednat lepidlo a vyšťourávat Pattex. Kolíčky případně mám. *smich*

matylda*
hodnocení

Chlapi děkuju, povedlo se. Použila jsem jenom lepidlo a drží to jako blázen. Nejhorší bylo fakt vyšťourat ten gumovej Pattex.

Jenyku, byla tam jenom větší díra na tu matku, než by měla být. Takže kolečka se při jízdě jakoby vylomily. Ještě jednou díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]