Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěla bych Vás poprosit jak mám napsat žádost na Mú na opravu bytu-celého domu.Dům je v havarijním stavu(děravá střecha,netěsná a skřížená okna která nejdou už zavřít,,plíseň u oken atd...)Ačkoli Mú o nutné rekonstrukci ví už několik let,nemá se k nápravam.Do bytu mi začalo téci a vznikla mi škoda.Poraďte prosím,jak napsat žádost na opravy a žádost o finančním vyrovnání vzniklích škod a třeba snížení nájemného.Děkuji za okamžitou odpověd
Já bych došla na Městský úřad rovnou. Než se Vaše žádost dostane na ten správný odbor Městského úřadu a do těch správných rukou a než příslušný referent začne Vaši žádost řešit (na vyřízení - odpověď mají danou lhůtu ze zákona), tak budete mít v bytě potopu a budete čekat dalších několik let na opravy... Pořiďte si fotodokumentaci poškození bytu (domu), vemte ji s veškerými doklady, které máte sebou na úřad a začněte jednat s příslušným referentem ihned. Přeji Vám hodně štěstí!
Napište to jako stížnost na havarijní stav celého domu. Adresujte to přímo na starostu města s kopií na bytový odbor nebo společnost, která město zastupuje v bytových záíležitostech. Popište tam vzniklé škody, samozřejmě by byla vhodná fotodokumentace. Požádejte o urychlené řešení situace. Je možné, že dům je zařazen do privatizace a město nechce investovat do oprav. Nejednali s vámi o odkupu bytů? Ale tu stížnost bych stejně poslala a nebo lépe osobně doručila.
Kopii si nechte na podatelně potvrdit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.