Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej nafukovaci trampoliny pres bazar

Od: biblina odpovědí: 4 změna:
Dobry den, chtela bych se zeptat. Prodavam nafukovaci trampolinu pres bazar a pani chce poslat postou. Ja ted vim ze trampolina je naprosto v poradku. Jenze se bojim aby mi pak pani nerekla ze ji prisla znicena, pritom by ji znicili oni, napriklad behem rozbalovani. Jak by se pak postupovalo? Bojim se abych pak nemela ani penize ani trampolinu. Preci jenom nejedna se o 100 kc, ktere clovek ozeli

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Tak trvejte na osobním předání s předvedením funkčnosti.

kare
hodnocení

0x
Platba předem, i dobírka, v obou případech máte peníze dříve než kupující rozbaluje zboží.
Divím se, že něco takového řešíte.
Nemáte náhodou již zničenou trampolínu a jen Vás zajímá co kupující může v takovém případě dělat?

biblina
hodnocení

Predvedeni funkcnosti by slo. S tim ze bychom ji pred nimi nafoukli a pote opet vyfoukli. Momentalne je v krabici aby ji syn neznicil.
Znicena neni. Jak pan podotkl mohu ji v pripade i predvezt. Problem je v tom ze ji potrebuji co nejdrive udat a osobni predani moc nechteji. Uz jsem asi 20 zajemcu pres zaslani odmitla,ale bojim se ze to jinak neprodam. Proto resim co a jak. Jednou jsem prodavala kabat znackovy z 3.5 tisic na 500 rok noseny. Pani mi ho poslala zpet ze je zniceny. Prisla mi krabice a v ni nejaky hadry nahazeny aby nebxlo poznat ze je prazdna. Pani uz jsem nedohledala. Proto se bojim u takto lehce poskoditelnych veci pripadneho podfuku z jejich strany.
asd1

Zdokumentuj stav při balení, prachy předem i poštovný.

Budeš mít peníze tj. větší páku, v případě jejich tvrzení že to přišlo zničené atd. je pošleš do háje s tím že máš záznam o stavu při odesílání...

Víc bych to neřešil.. Vracení se nedělá na dobírku, a když to tak svévolně pošlou tak stačí nepřevzít a vrátí se jim to zpět..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]