Od asi 3000-5000,- pro příjem TV až po stovky milionů třeba SpaceX ( ale barák by měl asi problém); Tak jaký satelit? V jakém rozsahu? Na kolik družic...atd
Soukromě...2h práce.Přidělat konzoli na zeď nebo stožár,instalace paraboly + seřízení,provrtání až 1m tlusté zdi a přivedení kabelu do vámi požadované místnosti.(pokuď budete mít vše potřebné,tak opravdu jen za 2h práce...) Uvnitř si to zaděláte sám,jak uznáte za vhodné...lišty,pod koberec,do podhledů... Na firmu...?Skylink to nabízel i s přijímačem za 1Kč...
To se divím, že máš vůbec internet. Máš i platební kartu?
ladis*
Ty si trouba, copak na Visu chodi polozkouvy soupis nakupu?
Co se tyka netu, tak je nejaky data retention zakon a vse se loguje, staci vedet, jak to obejit (vpn, decentralizovane systemy). Ovce, ktere nikoh9 nezajimaji, to samozrejme resit nemusi.
Člověk nesmí být paranoidní, jinak zaplatí mnohem více a stejně to nepomůže. Nikdo nechce dnes už mít na fasádě talíř a doma setobox, který musí neustále měnit. Navíc být navázaný neustále na stejné služby. Internet dává neomezené možnosti kdykoliv odkudkoliv bez potřebného zařízení.
ladis*
Odkudkoliv, to urcite Treba v lese v udoli vid. Tam jedes Netflix ve 4K )
Kazdeho volba. Setop box? Od DVB-S2 od 2008 se snad nic nemenilo )
ps: ja televizi nemam, takze ti aktualne nepovim... ale CS paketu na orbitu je habakuk:
Zase mě chytáš za slovo. V lese v údolí se nikdo na TV nedívá Ale ano, pokud máš centrálu nebo elektromobil, můžeš si parabolu uvázat ke stromu a dívat se i tam. Já si zase můžu vzít svůj kapesní android box a dívat se kdekoliv, kde je internet a dál nejsem ničím omezený. Mám tam možnost několika desítek TV poskytovatelů, ale stejně nejvíc sleduju netflix a YouTube. Doma mám upc - Vodafone, který už dnes přechází na tento systém, takže žádné poruchové setoboxy, karty a další nutné zařízení, pouze wifi modul a ahoj.
ladis*
A k tomu placenymu kontu iptv jeste unlimited mobilni internet za litr mesicne... problem v tom udoli je, ze tam chytnes treba jen 2G Edge a mas smuli.
Elektrina vede i do toho udoli, internet casto nikoliv
tak ono asi zalezi jaky, kde se co bude natahovat atd, a taky si zjisti kolik pak budes platit, skylink zas zmenil nebo zmeni podminky , nakonec to vyjde jeste draz nez ten jejich servisni poplatek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.