Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomočené peřiny

Od: jitkas odpovědí: 8 změna:

Chci se zeptat jsem mámou a máme dva kluky občas se počurají a mají peřové deky... Jsou na nich žluté mapy od počurávání... mám to zatím nechat? Nebo co s tím prosím poradit.

Moc děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanakr
hodnocení

3x

Je mi dětí líto, že musí spát ve smradlavých postelích. Kupte jim prosím deky z umělého vlákna, které se dají prát. Ty nejlevnější se dají koupit tak od 200 korun, je to levnější než čištění peří.

hodnocení

2x
Čistírny peří nejsou moc drahé a většinou vám dají nový sypek který je trochu jako voskovaný takže případnou další dávku peřina tak lehko nevstřebá. Akorát nevím jestli teď můžou podnikat.

id
hodnocení

2x

Kupte klukům deky, které jdou vyvařit na 90 stupňů. Mám je více jak 10 let, peru 2 x do roka a jsou zcela neopotřebené. Sice se nepočůrávám, ale manžel se dosti potí a vše jde vyprat.

id

Mám podobné od stejné firmy

dreamlux.cz/...

bery*
hodnocení

1x
U malých dětí jsem pocurany nebo pozvraceny péřový polštář a myslím že i peřinu párkrát normálně vypral v pračce, aby se neroztrhal, tak včetně povlečení. Potom tak 3 dny na topení s občasným protřepáním a nakonec pro opětovné "nadýchání" do sušičky. Kromě jednoho už hodně chatrného to vydržely.

hodnocení

1x
Mame periny z umeleho vlakna a normalne jsme je cele hazeli do pracky na 60°C.

jitkas
hodnocení

Děkuji,

Akorát nevím jestli nepočkat až budou uplně bez nehod... A ještě se zeptám lepší prošití jsou jen čtverce nebo s takovou tou obrubou okolo?

Lepší jsou prošité.

Počkejte, až to bude bez nehod, a zatím peřiny hodně větrejte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]