Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klíčky mungo - zkažený, nebo?

Od: vitecek® odpovědí: 3 změna:

Zdravim. To mungo fialová to je "zkažené" , nebo proč je některé zelené a některé takhle do fialova?

Má to i jinou chuť, horší..

Mám to v tomhle klíčidle , viz foto dvě ,jemně ve vodě, aby to nebylo uplně suché a přikryté něčím a jemně aby tam šel vzduch..

Klíčky mungo - zkažený, nebo?
Klíčky mungo - zkažený, nebo? #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Je už preklicene. Mělo by klíčit v temnu a lístky už jsou moc...
hodnocení

dodám. na tý druhý fotce to je vyklíčená alfa alfa nahoře, to jsem nafotil jen abyste viděli, v čem klíčim.

jinak tedy ono to bude nejdříve zelené a pak to začne fialovět? já právě slyšel, že je to zralé až když vylezou ty lístečky?

Taky jsem měl dřív radost z lístků, ale kvalita resp chuť je horší. Takže už raději nechávám klíčím méně. Tu fialovou se nevybavuji, ale fialová barva nic špatného neznamená.

Rozhodně ale klíčit v temnu. Dávám do skříně. Ale stačí nádobu obalit alobalem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]