Nejste přihlášen/a.
Hezké jaro,
existuje nějaká desinfekce /pokud možno ve spreji/ na ledničku zevnitř? Co by nevadilo potravinám? Na netu jsem něco našel, ale zajímaly by mě spíš vaše zkušennosti. Jestli to smrdí, čistí atd. Babské rady se sodou, octem aj. znám, to nepotřebuji. Díky
Ne, že bych neměl zájem. Pokud rozmrazuji a čistím celou lednici, tak si do kýblíku ten ocet dám atd. Ale když chci něco jen narychlo vyčistit, hodil by se sprej. Cáknout a vytřít. Čas je drahá komodita.
Vždycky po zimní pauze důkladně desinfikujeme lednici v pergole pomocí dvou super přípravků. Napřed jí uvnitř nastříkám čističem Cleamen Gastron, neberte to prosím nikdo jako reklamu, to je ale fakt něco, co odtraní jakoukolliv špínu, myju s tím bez námahy i gril nebo fritézu.
Pak to důkladně vymyju vodou a nakonec vystříkám úplně obyčejným desinfekčním sprejem DenkMit z DM.
Gastron : vladcemopu.cz/...
Desinfekce: dm.cz/...
Ta desinfekce je vůní naprosto neutrální, ten Gastron žádná voňavka není, ale po vymytí vodou nezůstane absolutně nic zachytitelnýho nosem. Já s tím myju normálně doma friťák, když to nastříkám, tak to sice trochu zasmrdí,ale za chvilku je to pryč. Každopádně to odstraní jakoukoliv nečistotu nebo mastnotu absolutně dokonale, čistím s tím dokonce sklo v krbových kamnech a i po letech je jako nový...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.