Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost se záplatou na síť?

Od: alena350® odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, objevila jsem pár dírek v sítí proti hmyzu. Na internetu jsem našla jakési záplaty. Prosím o sdílení přímé zkušenosti: mají tyto zaplaty kýžený efekt?
Nebo je to pouze ztráta času a peněz? Nebo je kromě výměny celého rámečku se síti i třetí řešení?
Děkuji.

Zkušenost se záplatou na síť?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Aby síť plnila svou funkci,může se trhlina v síti i zalepit samolepkou.Teprve velké díry se dají řešit výměnou sítě.

JB

hodnocení

0x
Poslední položka, síťovina na metry... běžně tam nakupuji, objednával jsem tam i rolovací sítě. A výměna v rámečku není problém.. A budete mít klid na dlouho, hodně dlouho... zaluzieweb.cz/...

joudic*
hodnocení

0x
vypada to hrozne po zaplatovani, ja i nektere zasil silonem, navic postovnezdarma vam prijde az v cervnu nekdy. Cela sit stoji 150 i v predrazenem zelezarstvi u nas.

jm
hodnocení

0x
Netuším co samolepky udělají, ale tento web je už provázený hodně negativními hodnoceními. Jedná se o zprostředkování obchodu z Číny. Koupí v Aliexpress za zlomek ceny a vám prodají bez jakýchkoliv záruky.
Záruka není ani na kvalitu ani na dodání
hodnocení

Zadala jsek sice o zkusenost se zaplatami, ale resil s i prodejce...

Konkrétni zkusenost : dnes dosly poštou.

Celkem rychle, ne?

Ted k podstate...dám vedet, co si o produktu myslím, Když to použiju.

Zkušenost se záplatou na síť? #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]