Dobrý den, objevila jsem pár dírek v sítí proti hmyzu. Na internetu jsem našla jakési záplaty. Prosím o sdílení přímé zkušenosti: mají tyto zaplaty kýžený efekt? Nebo je to pouze ztráta času a peněz? Nebo je kromě výměny celého rámečku se síti i třetí řešení? Děkuji.
Poslední položka, síťovina na metry... běžně tam nakupuji, objednával jsem tam i rolovací sítě. A výměna v rámečku není problém.. A budete mít klid na dlouho, hodně dlouho... zaluzieweb.cz/...
vypada to hrozne po zaplatovani, ja i nektere zasil silonem, navic postovnezdarma vam prijde az v cervnu nekdy. Cela sit stoji 150 i v predrazenem zelezarstvi u nas.
Netuším co samolepky udělají, ale tento web je už provázený hodně negativními hodnoceními. Jedná se o zprostředkování obchodu z Číny. Koupí v Aliexpress za zlomek ceny a vám prodají bez jakýchkoliv záruky. Záruka není ani na kvalitu ani na dodání
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.