Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Mám novou myčku se systémem Aquastop v hadici. Mám zavírat po každém mytí ventil od přívodu vody? Třeba u pračky to prej je dobré zavírat vodu bez aquastop.
Mám novou myčku se systémem Aquastop v hadici. Mám zavírat po každém mytí ventil od přívodu vody? Třeba u pračky to prej je dobré zavírat vodu bez aquastop.
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
miso®
0x
Všetko, čo sa môže pokaziť, sa raz pokazí. Ak ale máte hneď na konci hadice elektromagnetický ventil, je krajne nepravdepodobné, že Vás to cez to vytopí. To už by som sa bál viacej o samotný roháček, že sa rozpadne (áno, tie menejkvalitné sa občas rozsypú)
0x
Aquastop je tam proto, abyste nemusel. Bez něj se doporučovalo zavírat - kdyby ve vaší nepřítomnosti praskla hadice, byl by problém. Aquastop to nahrazuje. Teda pokud máte hadici s aquastopem připojenou přímo na ventil na potrubí a ne na další hadici.
nickys
Tak to nereste, mam to stejne 20 let. To se pravda jeste delaly mycky, ktere vydrzi takto dlouho.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]