Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer mám otázku dnes přes den firma dokončila lepení izolace zateplení polystyrénem ale už ted je tady -1 a má to jít až k -3. Ptal jsem se a prý to nevadí protože přes izolaci se tam chlad vlastně nedostane k tomu lepidlu. To asi chapu ale pak proc se teda pise ze musi byt teplota nejmene tech 5?! Mam strach ze se to znehodnotilo. diky
4x
Hlavne pockejte se sterkovanim na lepsi pocasi.
Nám se to stalo dnes - včera bylo odpoledne kolem 13ti, tak řemeslníci lepili vatu. O pár hodin později teplota klesla asi na dva stupně, a přes noc mrzlo (kolem -2). On ten cement zraje i při nižších teplotách než 5, ale nesmírně pomalu. Tuším že jsem četl, že hydratace cementu teoreticky probíhá až do - 2 v lab. podm, Ale samozřejmě limitem je zamrznutí vody. Také mám strach, aby s tím pak nebyl problém, na druhou stranu co si pamatuji, tak lepení u vaty je prý spíše kvůli rovnání a hlavně jsou stejně hmoždinky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.