Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer mám otázku dnes přes den firma dokončila lepení izolace zateplení polystyrénem ale už ted je tady -1 a má to jít až k -3. Ptal jsem se a prý to nevadí protože přes izolaci se tam chlad vlastně nedostane k tomu lepidlu. To asi chapu ale pak proc se teda pise ze musi byt teplota nejmene tech 5?! Mam strach ze se to znehodnotilo. diky
Nám se to stalo dnes - včera bylo odpoledne kolem 13ti, tak řemeslníci lepili vatu. O pár hodin později teplota klesla asi na dva stupně, a přes noc mrzlo (kolem -2). On ten cement zraje i při nižších teplotách než 5, ale nesmírně pomalu. Tuším že jsem četl, že hydratace cementu teoreticky probíhá až do - 2 v lab. podm, Ale samozřejmě limitem je zamrznutí vody. Také mám strach, aby s tím pak nebyl problém, na druhou stranu co si pamatuji, tak lepení u vaty je prý spíše kvůli rovnání a hlavně jsou stejně hmoždinky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.