Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohony brány Hörmann RotaMatic 2 změna rychlosti zavírání

Od: losob* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Nenašel by se tu někdo, kdo by mi poradil, jak zvýšit rychlost zavírání dvoukřídlé brány, kde jsou osazeny motory Hörmann RotaMatic 2 BiSecur PL?

Motory jsem si montoval i nastavoval sám a vše funguje, pouze rychlost otevírání a zavírání je nastavena z výroby na strašně pomalou a v manuálu je pouze napsáno, že by montáž a nastavení měl provádět odborník a nic dalšího jsem tam nevyčetl. Jasně, ale když jsem to zvládl celé sám rozchodit, snad zvládnu i nastavení rychlosti, pokud to nepotřebuje nějaké speciální kodovací zařízení, ale lze to provést v menu.

Děkuji za pomoc.

Pohony brány Hörmann RotaMatic 2 změna rychlosti zavírání

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

piter
hodnocení

0x
Dobrý deň ja mám ten istý problém ties som si to sám namontoval a spustil len tu rýchlosť sa mi nepodarilo ako ste pochodilli nakoniec vy podarilo sa Vám zvýšiť rýchlosť a ako dik za info
losob*
hodnocení

Bohužel jsem zatím nevyřešil. Budu muset oslovit nějakého montážníka hormann motorů v okolí.

victribell

pql
hodnocení

0x

Dobrý den,

řeším ten samý problém (rotamatic P). Studuju návody a rychlost otvírání jsem nikde nenašel, jako nastavitelný parametr. Jinak ta pomalost je děsivá, dvoukřídlá brána cca 40 sekund.

jaan
hodnocení

0x
Dejte vědět a upravíme rychlost.
ungr

jaan@uzivatel

Dobrý den, může poprosit o postup, jakým způsobem lze navýšit rychlost otevírání vrat.

Dobrý den, také bych poprosil o postup změny rychlosti otevírání a zavíráni tohoto pohonu bran. Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]