Nejste přihlášen/a.
DOBRY DEN preji opet zadam o radu,nevite nekdo ,kdo ,kde a za kolik by mne udelali tapetu na zed,od Alfonse Muchy,__?rozmery cca 600(700)x1500(2000)mm.obvolal jsem par firem, ale neuspech.ocenim kazdou radu a pomoc.dekuji a preji prijemny den DADA
Vznesl jsem dotaz u největšího dodavatele tapet u fy Hornschuch Králův Dvůr u Berouna,Fototapety s díly umělců Muchova formátu neprodávají,protože se jim to nevyplatí.Výrobce musí totiž za použití uměleckého díla zaplatit zlodějům z OSY a jiných ochránců,takže by tapeta přišla na 2x tolik,než obyčejná.
JABRAKA
Pokud platí, že autorská práva trvají 70 let po smrti autora, pak tato doba r. 2009 uplynula. Bernská úmluva stanoví nejméně 50 let. Nutno ověřit, nejsem v tomto odborník, píšu, co jsem během několika minut našel na internetu.
doplněno 20.02.10 22:25:Technicky by to bylo zřejmě řešitelné i technologií napínané fólie, v případě vážného zájmu to můžu zjistit (rbucek@atlas.cz).
doplněno 20.02.10 22:40:Zkusil jste se ptát v reklamkách - kde provádějí velkoplošný tisk? Podle informací např. zde: velkoplosnytisk.cz/... by to neměl být problém. Problém může být sehnat dostatečně kvalitní předlohu.
dobry den .
moc dekuji za radu ,s firmou co se zameruje na velkoplosny tisk mne absolutne nenapadlo,hledal jsem ve vyrobe tapet.
chci se vas zeptat Mr.BUGY co to znamena (technologie napinane folie).
ale moc dekuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.