Nejste přihlášen/a.
Jo,Staří fachmani již nejsou a mladší,byť důchodci či předdůchodoví zedníci toto neví.Žel v době kdy jsem se učil jsem odpo na toto nepotřeboval,ale dnes po 41 roku jsem dostal několik dotazů a zedníků starších o 10-20 let ,a ti ví stejné kulové jako já.žel škola nám o tomto nic neřekla .Od jaký druh malty je nejlepší na fasádu na kotovici až po Váš dotaz-Nevím na Váš dotaz odpovědět. na ten předchozí bych odpověděl,ale technologii (hliněná omítka) dnes už nikdo nezná a další ( vápenná omítka) nwn jak je dobrá.
Jinak na Váš dotaz-pokud stará fasáda ,omítka, drží tak proč ji sundávat? Zbytečnost ,a pokud byste to celé okopal ,pak je zase zbytečné nově ohazovat! Jen ještě postřeh-i když s Vám zdá,že máte sucho,po zateplení to pravda být nemusí, tedy pokud nemáte dodatečně udělanou vodorovnou hydroizolaci!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.