Nejste přihlášen/a.
Ahoj, opravuju omítku na garáži na chalupě. Je tam několik vrstev omítky. Co nedrželo jsem oklepal, zbytek je pevný, tak mi přišlo zbytečné oklepávat komplet omítku až na cihly. Mám vyplnit ty největší prohlubně (tam kde je omítka otlučená až na cihly a další místa) hrubou maltou, srovnat s okolní zdí a abych to celé trochu sjednotil, tak to celé přetáhnout štukem?
Nic b\ch za to nedal,že pro laika to vše drží-především ten kus na cihlami a to všelijaké pod nima viz 1.obrázek,Odborník by na místě jistě poznal,že to drží ale ne na cihlách-poklepem že je to duté ,ten spodek je opravován cementovou nebo silně omaštěnou maltou cementem.
Záleží však na tom jak dlouho chcete aby to bylo pěkné a vydrželo to nějaký čas, jo a na finanacích! Nejlepší by bylo okopat vše,podřezat=udělat novou hydroizolaci a poté nová omítka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.