Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nevíte někdo,jak se seřizuje tento výsuv? Při zavírání netlumí a třískne. Vedlejší skříňka funguje, takže i tady by to mělo jít, jenže já tam žádný šroubek při "otevřeno" prostě nevidím, Při "zavřeno" se tam nevejdu.
. Vymontovat se mi to nechce, je to z Ikey a bojím se samodestrukce...
doplněno 31.03.21 20:04:
Chlapi, dík za snahu. Ten šroub tam opravdu je. Na tom kování od bluma se to seřizuje podle obrázku Sollika. Na tom paskvilu, co jsem fotil já, je ten šroub otočený o devadesát stupňů, je svisle,hlavičkou dolů. Zespoda v tom plechu žádný otvor na šroubovák není. Ten šroub má drážky vybroušené až do boku hlavičky, jediná možnost tím točit je hřebík zboku a po čtvrt otáčky. Strašný opruz a efekt žádný...
. Zítra zkusím jeden ten výsuv přehodit z vedlejší skříňky a pokud se to nějak projeví, doporučím majiteli koupi nového kování...
Sollik, podle Vaší fotky a videa na YT by to mělo jít v pravém spodním rohu, jenže já tam šroub nevidím,ani u Vás, ani u mne. Zítra to prozkoumám, jestli tam nedali záslepku...
2x
Seřizovací šrouby by měly být na tom ocelovém pákovém mechanismu zdola. Pokud to celou dobu fungovalo a nyní ne, je to patrně na vyhození a výměnu. Je potřeba koupit takový Aventos, který hmotnostně odpovídá dvířkám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.