Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nevíte někdo,jak se seřizuje tento výsuv? Při zavírání netlumí a třískne. Vedlejší skříňka funguje, takže i tady by to mělo jít, jenže já tam žádný šroubek při "otevřeno" prostě nevidím, Při "zavřeno" se tam nevejdu.. Vymontovat se mi to nechce, je to z Ikey a bojím se samodestrukce...
Chlapi, dík za snahu. Ten šroub tam opravdu je. Na tom kování od bluma se to seřizuje podle obrázku Sollika. Na tom paskvilu, co jsem fotil já, je ten šroub otočený o devadesát stupňů, je svisle,hlavičkou dolů. Zespoda v tom plechu žádný otvor na šroubovák není. Ten šroub má drážky vybroušené až do boku hlavičky, jediná možnost tím točit je hřebík zboku a po čtvrt otáčky. Strašný opruz a efekt žádný.... Zítra zkusím jeden ten výsuv přehodit z vedlejší skříňky a pokud se to nějak projeví, doporučím majiteli koupi nového kování...
Sollik, podle Vaší fotky a videa na YT by to mělo jít v pravém spodním rohu, jenže já tam šroub nevidím,ani u Vás, ani u mne. Zítra to prozkoumám, jestli tam nedali záslepku...
Seřizovací šrouby by měly být na tom ocelovém pákovém mechanismu zdola. Pokud to celou dobu fungovalo a nyní ne, je to patrně na vyhození a výměnu. Je potřeba koupit takový Aventos, který hmotnostně odpovídá dvířkám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.