Nejste přihlášen/a.
Dobry den do noveho domecku kupujem baterie a cheme nejaky kvalitni stred!jakou znacku doporucujete?Co nase ceska novaservis?jake mate zkusenosti dik za doporuceni!nechcem nic za 10 000kc proste nejaky zlatou stredni cestu!Dekujem Petra
Zdravím,
my jsme do staršího domečku také sháněli cenově dostupné a přitom kvalitní baterie. Známý dělá ve velkoobchodě s topenářským materiálem a jednoznačně mi doporučil Concept. Dal jsem je jak do koupelen tak i do kuchyně. Nejstarší mám asi rok a půl a vše OK. Mají tu výhodu, že když pouštíte vodu, je to ve dvou krocích, uprostřed je jakoby zarážka a voda teče jen na 50%, když zaberete trošku víc, jde to nadoraz
Nevím jestli jsem to popsal srozumitelně
Osobně máme doma slovenské baterie sagitarius. Super výběr super ceny a dvoukroková páka s úsporouvody
intercom-bohemia.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.