Dal jsem peníze mě přítelkyni na nový byt nenapsala mě do smlouvy a vyhodila me
Od:dragooneodpovědí:16změna:
Dobrý den byl jsem s ženou, půl roku ona bez prve já makal víc než hodně a to vše jen kvůli ni a mě abych vytvořil prostředí vkterem mm bude fajn. Ještě mi bylo řečeno zajistí bydlení a já ti udělám palác. Dal jsem v dvou částech 43t na nový pronájem bytu pro nás. Po 14 dnech se vrátím v 9 večer. Stojí pritelkyne s kamosem venku ze mě dovnitř nepustí. Jelikož přes den si obnovila smlouvu bez dodatku(v první smlouvě jsem byl psány jako dodatek kvůli exekuci. Dal jsem ji peníze má. Na to svědky 4 plus ji byli posláno na účet od mého kolegy. Tutiz ona nemá jak prokázat ze peníze jsou její a jj k nim přišla já ano s 3mesicni honby utáhnout nájem dva lidi a nový nájem kauci a provizi realizace. Mám od ni podepsaný papír ze mi dluží částku a její výši plus slovně náhradou nahrávku jak přiznává ze mi je dluží. Podle mě v situaci kdy je lokdouwn by nemalá mít prve mě takto jednoduše vyhodit.? Mám sanci uspět s nahrávkou a papírem o dlužné částce. Mám právo za odškodnění způsobené škod jejím jednáním? Ubytovna, nachlazení tutiz neschopnost pracovat.dokazal by mi někdo poradit. Já mužů dat tdi nikdy nevkládejte důvěru člověku který zpochybni jednou, bude to horší a horší nakonec přijdete i o byt který jste vydreli.? Poraďte já se tak snažil ji dat vše a dal ale ona mi vzala i střechu nás hlavou. Vytáhl jsem ji z drog pomohl s práci a teď 14 dni funguje a má střechu nad hlavou, tak přepne myšlení a jsem ze hry. Je to krádež když mám podklady pro jaký uceli dostala částky Alfy a kam. Prosiiim poraďte to si nezasloužím.
Nechci být hrubá, ale ten papír je vám k ničemu. Nejsou tam náležitosti co by tam být měly. Toto někde ukázat, tak se vám vysmějí. Vypadá to jak kdyby to psalo dítě ve druhé třídě.
Já jsem při úklidu našel notýsek předchozího majitele domu z roku cca 1929. Bylo to takové účetnictví či poznámky koňského handlíře a takovýchto "smluv" / samozřejmě se správným datumem a jasnou výši půjčky/ bylo z druhé části notýsku několik. Když dlužník vrátil, udělal poznámku "vráceno" a bylo vyřešeno. Jenže tenkrát meli lidi nějakou hrdost. Dnes se jen vymýšlí jak si půjčit a nevrátit, rozumněj ukrást.
Jak vám psali už ostatní, takové uznání dluhu je v podstatě zbytečné. V dnešní době, kdy jsou minimálně obecné šablony smluv dostupné na internetu...nechápu, proč jste se nepodíval. Ono stačí i obyčejný rozum - identifikuje člověka pouze jméno a datum narození? Samozřejmě, že ne, mnoho lidí má stejné jméno a stejné datum narození...máme rodná čísla, čísla občanek...A přeškrtaná částka, i když nižší, to by také muselo být doplněno podpisem...uvedení pouze 26.3., bez roku...co když je to 20 let staré? Co když vy nejste ten samý David Kafka, který to podepsal...opět chybí jednoznačná identifikace, atd...
Nič v zlom,no blbcov z nás robiť nemusíte. Na tom počmáranom papieriku máte dátum 5.1 1980 prepísaný na 1990 a sumu uvedenú v Kč. V tejto dobe sme boli ešte spoločný štát a mali spoločnú menu Kčs. Takže,ak sa vám to naozaj stalo,čo popisujete,tak sa zmierte s tým,že ste naleteli na podvod.
vilik*
Nič v zlom, no asi pôjde o dátum narodenia bývalej priateľky.
Teď vážně. Máte nějaký doklad o tom, že jste předal přítelkyni peníze na byt? Stejně vám nezbyde, než se obrátit na advokáta, který by vám mohl účinně pomoci.
Todle je dost divoký nicméně Pokud múžete dokazat že ste peníze předal a to jak tvrdíte múžete - svědci,účet ze kteryho ty penize byly zaslaný tak neni co řešit Sežente advokata a budete se muset s dotyčnou paní soudit Druhá možnost nedělat nic přijít o vše
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.