Nejste přihlášen/a.
Prosím o pomoc! Před pár týdny jsem napenetrovala sádrokartonový strop, včera jsem vymalovala první vrstvou jupolem a dneska jsem s hrůzou zjistila ošklivé tmavé fleky na ostatních, štukovaných zdech. Jediné, co mě napadá, že jsem si pocákala zdi penetrací a vypadá to, že na to nechytá barva.Může to tak být?a hlavně CO S TÍM mám teď udělat, abych je zakryla. Jsou tak výrazné, že určitě ani 2. nátěr nepomůže. Děkuji za radu.
Díky za odpověď, mně je právě divný, že tam po té penetraci zbyly po nátěru barvou malé prohlubně. Takže i když dám další vrstvu, stejně se toho asi úplně nezbavím. Ještě se zeptám, pokud bych udělala další vrstvu v barvě, třeba do žluta, bude to horší než bílá? A ještě dotaz...tam, kde nátěr barvou ještě není a podle lesku je vidět, že tam penetrace taky stekla, je možné ty místa třeba jemným smirkem trochu přebrousit?
Dejte druhou vrstvu (moc neřeďte),pořádně roztírat a nevidím problém. Nebo si ty fleky předetřete štětcem a nechte zaschnout. Žlutou by jste stejně musela udělat 2X. Smirkem bych to nedělal,zase bude rozdilná zrnitost,coč bude při světle z boku bít do očí.
doplněno 19.02.10 21:22:nemáte foto?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.