Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nater lednice

Od: simjanka odpovědí: 6 změna:
Dobry den,
prosim o radu. Chtela jsem natrit nerezovou lednici na cerno. Byl mi doporucen Eternal mat ve 4 vrstvach. Natrela jsem tri vrstvy molitanovym valeckem a povrch je hrbolaty, rekla bych, ze je to zpusobeno bublinkami, ktere v barve tvori molitanovy valecek. Stetcem jsou zase videt tahy stetce. Da se tato barva natrit tak, aby byl povrch hladky? A mohu toho jeste ted nejak dosahnout - nejak povrch zbrousit (cim?) a natrit dalsi vrstvu jinym lepsim valeckem?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

S vodou ředitelnými barvami a válečkem sotva dosáhnete profi kvality. To musí stříkat profík a ještě tak, aby to nestékalo. Vrstvit základ a několik vrstev vrchních emailů.

Nátěr válečkem vodouředitelnou barvou bude horší než původní nerez! Trvanlivost nátěru proti poškrábání mizerná.

jajo
hodnocení

2x
kupte si tapetu na lednici.

hodnocení

0x

Přebrousit brusnou "houbou"a přestříkat akrylovou černou barvou ve spereji viz odkaz. Pokud by bylo použito původně, bylo by jednodušší.;)

megaknihy.cz/...

re4zon
hodnocení

0x
1. Vodou reditelny eternal pri pokojove teplote moc rychle schne a neslije se.
2. Molitanovy valecek je nevhodny. Velur s nizkym vlasem by byl lepsi.
3. Prebrousit to hodne jemnym papirem (400+) pod vodou by melo pomoct.

jg®
hodnocení

0x

Samolepící tapetu, krásný vzhled a čistá práce.

anonymni357
hodnocení

0x

Pokud je to vic hrbolate,tak se tedy tou 400 smirglem asi ubrousite.Dobre reseni je zmenit nazor a tvrdit,ze hrbolate je to schvalne. Ta tapeta je dobre reseni,ale ze by byla i cerna nevim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]