Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava mikrovlnky

Od: papucok* odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer.Při ohřívání jitrnice,jsem si nevšiml hliníkového kroužku načež došlo k jiskření.Na destičce ve vrchní a vnitřní části mikrovlnky se udělala díra.Uchyty od té destičky mám.Dá se tato"destička" koupit?A chtěl bych se ještě zeptat záření jde přes tuto vrchní část?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miljan*
hodnocení

2x

jabraka*
hodnocení

2x

Destička je v podstatě sklolaminátová.Při mytí se mi ji podařilo propíchnout,tak jsem to zalepil transparetním silikonem.

Ty sklotextilové destičky jsou k dostání u elektroprodejců

JABRAKA

miljan*

Destička je v podstatě slídová.

raadek*
hodnocení

0x
Takovy popis je nedostatecny. Muzete to vyfotit? Z jakeho materialu je desticka? Nerozumim formulaci o tech dirach. Znamena to ze na vnejsim plasti mikrovlnky je dira? Nektere mikrovlnky vyzaruji z vrchu a nektere z boku. R.

kytka*
hodnocení

0x

Myslím,že doma opravovanou mikrovlnku bych už nepoužila,kvůli bezpečnosti.Vlastně nëmyslím -vím to!

kejki
hodnocení

0x

Takováta jakoby slída se dá koupit. bez ní to nejde a hlavně nesmí být mastná - jinak vede na kostru a jiskří to jako blázen.

papucok*
hodnocení

Díky všem za radu.Destičku jsem koupil,nainstaloval a vše běží jak má.*srdce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]