Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podstavec pod slunečník?

Od: aja1946® odpovědí: 8 změna:

kvalitnislunecniky.cz/...

nejsem zrovna technický typ, nemá někdo nápad, jak do takového podstavce vložit tyč o menším průměru nebo ev. jiný nápad,jak takový malý slunečník upevnit na balkoně, díky

doplněno 26.03.21 20:32:

kolem dokola je tyč necelé 4mm, tudíž průměr cca 1.95

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zde je pro průměr tyče :25-32 mm; nebo už stojan máte? Kolik je průměr tyče u toho vašeho slunečníku? Pokud dáte rozměr díry stojanu a průměru trubky slunečníku, najdeme redukci...nebo jen stačí otočení izolační (lepící) páskou? Už vidím váš stojan...19-33 mm...19mm je velká díra pro váš slunečník?

doplněno 25.03.21 20:26:

Případně balkonový slunečník, půlkruh..

doplněno 25.03.21 20:26:

Případně balkonový slunečník, půlkruh..

proč 2x? Stačí jednou...smažte, prosím

A další možnost, hledám, co zabere nejméně místa na balkoně

jabraka*
hodnocení

2x

Do podstavce ze starého slunečníku o průměru 60 mm jsem zastrčil slunečník o průměru tyčě 45 mmPoradil jsem si s mezerou čtyřmi dubovými klínky .Aby nezůstalanezakrytá mezera a nepršelo do ní,použil jsem textilní samolepicí pásku,kterou jsem okolo omotal.

JABRAKA

hodnocení

to není špatný nápad, kde vhát klínky, ale ty plastové jsou asi dost široké

hodnocení

1x

Podívejte po něčem podobném, mohly by stačit. Taky bývají v potřebách pro kutily, v domácích potřebách, v Hornbachu, atd.

ladis*
hodnocení

0x

Omotat kus staryho hadru okolo tyce detskeho slunecnicku za 190,- ze supermarketu nestaci?

Take ho mam a vyresil jsem to tak, ze jsem nekde nasel od stareho slunecniku nohu a narval tento detsky do ni... :)

Na zahradu jsem zase znkovosrotu dovezl podstavec ezky ocelovy a vycentroval uz nevim zda HTEM trubkou aby tam silny slunecnik nemel vakl

hodnocení

0x

Pokud potřebujete zvětšit průměr tyče o 4 mm, tak to omotejte samolepící textilní páskou na koberce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]