Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Cca 3 roky zpátky jsme vyklízeli byt po zesnulém strýci. Mimo jiné jsme tam našli takovou kovovou schránku ("trezůrek" - viz přiložené foto), klíče jsme nenašli. Schránku jsem dal do sklepa a vypustil jsem to z hlavy. Nyní jsem na schránku ve sklepě narazil a řekl jsem, že by bylo dobré ji konečně zkusit otevřít. Nejspíš v ní ani nic není (když s ní člověk zatřese, tak je tam asi jen pár drobných), ale přesto v člověku zvědavost hlodá .
Netušíte někdo, jak moc složité je danou schránku otevřít? Napadl mě i "brutální" způsob - říznout ji flexou, ale to mi zase přijde škoda (mohla by teoreticky po výměně zámku ještě posloužit)...
Zkusil jsem oslovit pár zámečníků v okolí, ale ozval se mi jediný (možná mají ostatní pochyby, kde jsem ke schránce přišel ) a ten chce za otevření 2 000 Kč...
Předem díky za všechny rady/postřehy!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.