Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Patří do hovězího vývaru bujon nebo ne?

Od: lojzaaa odpovědí: 4 změna:

Mě prostě jen slaný vývar nechutná. I když vařím hovězí přední a zeleninu. Je velká prasárna tam dát bujon když nemám vývar? Co vy na to? https://nakup. Itesco. Cz/groceries/cs-cz/products/2001019510953

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

6x
Neni to nic jineho nez vymena casu za trochu zdravi a penez. Uplne stejna prasarna je najist se ve fastfoodu misto vareni doma. Muze to byt vyhodne, kdyz clovek nema cas. Jestli to stoji za to si kazdy musi zvazit sam. Nektere dotazy mi prijdou jak z materske skolky..

hodnocení

4x
Vaříš to pro sebe, tak si tam dej, co ti chutná a mravokárci ať si táhnou bujón přes noc.Kazdý na to čas nemá. Když nechceš strouhaný kopyta, můžeš si udělat vlasni maggi z libečku. Ostatně když přidáš libeček na zeleno k masu na vývar zjistíš že ani tu "kostku"přidávat nemusíš.

hodnocení

3x

Ne

Ano, prasárna to je. Mrkněte se na složení toho vašeho bujónu:

Koncentrovaný hovězí bujón (voda, hovězí extrakt 1,7%), Jedlá sůl, Hovězí tuk 5,4%, Kvasničný extrakt, Zelenina (mrkev 1,8%, pórek), Cukr, Aromata (obsahují mléko), Palmový tuk, Zahušťovadla (xanthan, karubin), Karamelový sirup, Petrželová nať 0,4%, Maltodextrin

Ble, z toho by se jeden zeblil. *blee*

kepler*
hodnocení

2x

To je věc názoru a chutí. Většina lidí to odsuzuje, ale já nedám bez bujónu ani ránu. Žádné škodlivé věci tam nejsou, to můžu jako chemik zodpovědně prohlásit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]