Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omývatelné barvy na fasády

Od: kubinec® odpovědí: 6 změna:

co znamenají fasádní barvy omývatelné, to znamená že se při zaprášení pak časem samy omyjou, nebo že se dají nějakým přípravkem ošetřit?

poněvadž teď po zimě jsou paneláky kde jsou svtělé barvy na fasádách, zahnusené :(

ale doslechl jsem že existují omývatelné barvy

můžete mě poradit do jakých barev nebo odstínů či značky/výrobce jít?

chtěli by jsem mít kombinaci tří barev

doplněno 19.02.10 15:33:

bytovka je hned u velmi frekventované křižovatky

Omývatelné barvy na fasády

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

každý výrobce má ve svém systému tuto omítku.

třeba

basf-cc.cz/...

doplněno 19.02.10 15:39:

ještě se raději zeptám, omítku nebo barvu?

doplněno 19.02.10 15:40:

basf-cc.cz/...

hodnocení

budou nám nějací chlapi zateplovat a že si máme vybrat i barvu(odstíny), že to nechají na nás, ale že ať je to prý z nějaké Teranovy nebo tak nějak

doplněno 19.02.10 15:53:

a také zda vybrat hladkou nebo takovou tu rýhovanou konečnou vrstvu a pak natřít na určitý odstín

ale dle mne si myslím že ta rýhovaná je velmi neprakticka , ponevadž se tam bude držet prach a jakákoliv nečistota

čím bude omítka hladší, tím méně nepřesnosti a vad při provedení díla a při údržbě a životnosti.

Je jedno, zdali Basf, teranova...

ale silikonová, zrnitost 1,5mm.

ladislavtikal*
hodnocení

0x

dobry den ryhovana uz se dneska moc nedela o proti stacene hladke je to lepsi i na prach atd ktery se rad zsazuje v ryhah urcite matena mysli weber terranona je to kvalita ale za barvu se plati kouknete do jejich katalogu neba na webove stranky maji to rozdelene do 4 skupin a enove je to o kilu asi az o trista za nekterou lepsi barvu kdyz zajdete do stavebnin tak si muzete vzit zdarma radce weber terranova a tam to vse matejak barvy tak cenu za ne dneska se davaj hodne probavene omitky silikonove a silikatove jinak je hodne firem ktere to vyrabeji je to o cene zalezi na penezich jinak se delaji jeste sucha smes ktera se natahuje a potom se natira omyvatelnou barvou jinak fasady se myji rostrikem vapko aby nesel na fasadu moc prutky tlak jinak si zadejte weber cenik tam mate ceny

hodnocení

takže budo nám dělat nějakou tu "stříkannou" prý tam je nějaké to zrno

Kubinče, takže nevíte jakou, jen stříkanou. Co Vám o tom řekl internet?

google.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]