Nejste přihlášen/a.
Dobrýden, máme několik let takový malý vysavač Sencor s Hepa filtrem. Poslední dobou se mi zdálo, že to málo saje a dnes už skoro vůbec. Filtry atd. mám vyčištěné. Nevíte, co to může být? Děkuji za odpovědi.
Děkuji za odpovědi. Tak jsem vyzkoušela všechno možné a zdá se mi, že ten motor prostě málo táhne nebo jak bych to řekla. Manžel se na to podívá, když tak si koupím nový vysavač, zatím máme ještě další.
jak vam jede ten motor nema menši otačky nejiskři se u uhliku to by mohla být spalena nějaka civka ve vinuti nebo se muže přidirat ložisko
Taky mi to přijde buď jako závada na komutátoru nebo v elektronice regulace výkonu. U našeho Zelmer Cobra 2000 ( je více jak 20 let starý) se už dvakrát měnil komutátor (naposled kvůli prasklému sáčku). Dnes jsou vysavače nízkopříkonové, ale výkon musí dodat stejný jako u starých typů, takže je kladen vysoký nárok na pohon. Otázka je, jak moc rentabilní by případná oprava (výměna) komutátoru byla. Pokud by to byly jen sjeté uhlíky, měla byste vyhráno.
no a kdy jste jej napsled vysypal? Mám dva vysavače od popelnice co nikdy nikdo nevysypal a rovnou vyhodil..
Moc se tady neradujte! I kdyby to manžel nespravil, tak se ho bude rozebírat, až z něj nic nezbude. A běda, kdybych ho vyhodila celý!
Kdysi jsem na tom byla podobně jako vy Uklízela jsem děckám v pokoji za skříněmi, prach a nepořádek. Ale úplně v rohu zapadnuá malá hračka, asi něco z kindervajíčka, a já že si ji posunu k sobě troubkou od vysavače a dám bokem
.No a než jsem si ji k sobě "přiblížila" tak jsem zvela lehce trubku od vysavače a lup..
Hledala jsem ji v sáčku a nic. No a po pár minutách dalšího vysávání vysavač začal hůře vysávat. No zůstalo to zaseknuté v hadici, a nabaloval se na to další nepořádek. Něvěděla jsem už coby, tak jsem ze srandy začala postupně se zapnutým vysavačem třepat hadici...A najedou v pořádku, takže pohoda. Byla jsem ráda, že můžu dále vysávat a zapoměla i na tu hračku, co jsem chtěla vytáhnout. Vysavač přežil, hračka zapomenuta, vyhozena se sáčkem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.