Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

EPS polystyren

Od: ladis* odpovědí: 7 změna:

Zda se mi to nebo co se stalo, ze EPS od lonska zdrazil o 50%?

Mel jsem kalkulaci na EPS co jsem si vloni pocital a nyni koukam a stoji 150%

je nejaka sance, ze klesne a clovek bude moci vyuzit NZU co plati tusim do konce 2021 - do 2 let myslim to musi byt hotove?

schvalne sem davam lonske ceny, mrknete se a kolik to stoji dneska? 100 mm stoji pres 150 az 200 Kc! Vloni stal cca 100 - ceny s DPH!

EPS polystyren

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

4x

bohužel...všechno jde nahoru...taky předělávám kalkulace...

EPS +30%

železo +30%

cihly +30%

štěrky +30%

a teď si vemte co to udělá s rozestavěnýma zakázkama co jsou na 1 a více let když má někdo fixní cenu...

ladis*
hodnocení

No dobre ale me vychazi to EPS +50-100% to je sileny :))

krtek6

tak to je chyba ještě někde jinde...ale těch 30% na EPS je jen za poslední týden...v průběhu roku mohlo být taky x %...

hodnocení

0x

Nevím jaké ceny porovnáváte, ale já vidím, že v 01/2020 byl za rok nejdraší, pak v červnu klesl, rovněž v srpnu, říjnu i v listopadu šel nepatrně dolů. Ještě v letošním lednu se nákup držel dole, ale dněšní nákup vyskočil nahoru asi o 10%.

Dnes prodáváme EPS 70F 10cm za 95Kč/metr i s DPH.

Milane,nechcete dodávať aj na Slovensko? Tu kúpiť pod 5 € za m2 je zázrak a vy to máte za 3,65 €.

isover-eshop.sk/...

heureka.sk/...

Děkuji za pochvalu, to víte, nakoupili jsme za levno, před zdražením, tisíce metrů...

ladis*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]