Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podlahové topení pod kuchynskou linkou

Od: rino odpovědí: 7 změna:

Prosím o radu, budeme mít podlahové topení. Je mi jasné že pod kuchynskou linkou nebude. Ale zajímá me - mám kuchynskou linku podél obvodové "venkovní" stěny (nebo jak to nazvat).

Bojím se že kolem zdi pod linkou bude až moc chlad a srážet se voda. Má smysl tam natáhnout jednu hadici po obvodu zdi za linkou?

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Mám podlahovku všude, pod linkou i pod nábytkem.
Nevidím důvod, proč to zrovna tam nedávat. Podlaha má stejně teplotu 25-30°C, to nemá šanci nějak nábytku ublížit a zajistí to to, že se za nábytkem či linkou nebudou dělat plísně.

111®
hodnocení

2x

řekl bych že tím nic nepokazíš, lépe jak tam honit vzduch aby to neplesnivělo..

hodnocení

1x

Pokud to není elektrické podlahové topení, není problém. U elektřiny by se topné vodiče přehřívaly ( slabé chlazení podlahy, kryté skříňkami)

hodnocení

1x

Podlahovku dejte vsude i po linku, jen mimo mista, kde bude stat lednice.

Myslíte, že ten 0,3m2 kde topení nebude něco změní? :)
Nedej bože kdyby potom ledničku manželka přemístila *smich*

Ano, myslim. Jinak bych to nepsal. S pripadnou zmenou umisteni lednice nic neudelame.

hodnocení

0x
Nesetril bych a dal vsude. Zase tak moc se to neprodrazi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]