Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo jaké nejužší desky mi dokážou nařezat v hobbymarketech typu Baumax / Hornbach z klasického 19mm lamina?
Na nějakou konstrukci budu potřebovat nařezat "prkna" dlouhé cca 180cm a široké cca 10-20 cm. Mám trochu pocit že jsem někde četl že nejméně uříznou prkno široké nějakých 15 - 20 cm ale už to nevím přesně Nevíte to náhodou někdo?
častokráte mají napsáno, že dělají desky do 25cm šířky. Když ale bude větší (třeba 5KS) zakázka a bude tam jeden kousek 40x10cm možná jej zpracují, ale je to o ochotě, klidně Vám řeknou, že máte smůlu, už jsem se s tím setkal. šel jsem tedy jinam a zhotovili mi 4.0x 250cm (nad linku) v naprostým klidu. Když se chce tak to jde, občas se jim ale moc nechce . . .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.