Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupelnová baterie nad vanu i umyvadlo

Od: od odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, ve starém koupelnovém jádru nám majitele měnili baterii nad vanou. Je to klasicke staré jádro, kde je jen jedna baterie nad vanou a umyvadlo hned vedle kousek vanu rohem přesahuje. No ale teď se nedá otočit nad umyvadlo, protože není otáčecí a vede z toho konce jen hadice se sprchovou hlavou. Já marně hledám, jak se jmenuje takový ten kus, který se dá otočit i nad umyvadlo a zároveň aby z něj byla odbočka na hadici se sprchou? Jako aby mohla být otočena ta trubka nad umyvadlo a zároveň bychom se mohli sprchovat ve vaně vedle. Poradíte prosím, jak to vyhledat? Nebo rovnou pošlete prosím odkaz kde to mají... Nebo existuje to vůbec? A je to drahé?

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

To vypada, ze tam mate sprchovou baterii a potrebujete vanovou panelakovou baterii. Bud to jde vyresit celou novou baterii nebo raminkem. siko.cz/... a cela baterie senesi.cz/...

od
hodnocení

0x

Děkuji opožděně za odpovědi

Zjistil jsem, že na ramínku asi přepínání být nemusí, protože už je kousek výš na samotné baterii spolu s takovým tím špuntem na přepínání. Takže vlastně stačí jakékoli delší ramínko, pokud se nepletu? No a ještě prosím tedy o info, jaký rozměr teda koupit.. aby to na sebe pasovalo. Já totiž na konci té baterie odkud teče voda, nevidím žádný závit nebo něco, na co by se to ramínko dalo našroubovat? Půjde to? Děkuju

A co třeba kdybyste vložil fotografii?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]