Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit prkno?

Od: papap odpovědí: 32 změna:

kde sakra koupit prkno. jediny prkno, rozmer 100x30. uz od novyho roku mame diru na terase. je to zdravi nebezpecny, ale nikam do obi, bauhasu, me pustit nechteji. Tem papalasum je jedno, ze do baraku musim skákat! potřebuji vyměnit terasu!

32 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Hornbach i OBI mají eshop s výdejem.

doplněno 21.03.21 19:59:

Jednou jsem nebyl spokojen, tak jsem latě odmítnul. Peníze normálně vrátili

papap
hodnocení

no, jenže nevidím co kupuji.

hm*
hodnocení

3x

Zkusil bych třeba nějakého místního truhláře. A on to třeba i ohobluje nebo nějak povrchově upraví.

papap
hodnocení

To bude zase předražený...

hm*

Asi bude dražší, ale kolik tak 1 prkno může stát? Jestli je nějaký truhlář poblíž, vyplatí se (i finančně) řešit to další 2 měsíce kdovíjak, abys to pak sehnal o trochu levnější?

Co to je předražený? Ono "prkno" 100x30, pokud to má být na terasu, se prostě nikde v koutě neválí a musí se prostě udělat. Samo se neudělá.

anonymni357

Myslim,ze od truhlare drazsi nez v OBI nebude,vzdy si rikam,ze tam maji drevo nejdrazsi na svete.

Navic,pres 100x30 musite skakat?Nemate doma neco ne provizorni mustek?Nedelate nahodou jen vlny?Termin papalasi tomu nasvedcuje!

"...drazsi nez v OBI nebude,vzdy si rikam,ze tam maji drevo nejdrazsi na svete."

Nemají. Bauhaus je ještě drašší. ;)

hodnocení

3x

Normalne na pile...

jabraka*

Dnes je v každém okrese pila i dvě.Potřeboval jsem na střechu boudy na zahradě několik prken1´´ tak jsem přijel,majitel mi přinesůl požadované,já zaplatil a to daleko méně jako v OBI,a jel jsem.

JABRAKA

hodnocení

1x

Něco jsme potřebovali, tak jsme zavolali do OBI, mají otevřeno jen pro podnikatele, ale řekli nám, at přijdeme nakoupit, že to stejně nikdo nekontroluje. Opravdu jsme nakoupili, zkuste tam zavolat.

papap
hodnocení

zkusím. Případně si najdu nějakou firmu, kterou vlastní nějaký papaláš stejného jména jak já.

hodnocení

1x

Nejaky kamarad nebo znamy, co vlastni zivnostensky list, Vam zapujci zakaznickou kartu. U vstupu Vam nactou kartu a pak uz nikdo nic neresi.

hodnocení

1x

Prkno si objednejte např. V Hornbachu přes web. Uvidíte ho v reálu až při výdeji a v tom problém nevidím. Prohlédnete a pokud budete spokojen, tak odeberete. Ale nakupování on line je dnes standard.

hodnocení

0x

Nebo stačí říci platné IČO firmy která to může potřebovat.

papap
hodnocení

To jsem zkoušel, u nás chtějí výpis z justice, kde bude vidět mé jméno., stejné jak na občance.

Nesmí to být IČO fyzické osoby, ale právnické osoby.

Copak firmy mají na justici jména svých nákupčích.

Tam je akorát jméno majitele a ten asi nedělá nákupčího a ky´dyž se zaplatí hotově

111®
hodnocení

0x

a co se optat na pile?

hodnocení

0x

Copak prkno na terase, to se dá ještě vydržet. Mně odcházejí boty, mám prasklé obě podrážky. A ty nekoupím ani na živnosťák. Brzo budu muset chodit venku ve vietnamkách :(. Je vlastně štěstí, že stejně nikam nesmím *smich*.

To samé já s ponožkama z Lidlu. Ponožek mám sice plnou zásuvku, ale pět párů oblíbených z Lidlu, všechny už mají dirku.

Boty online, pokud nesedí - vrátit. Občas se z jednoduché věci dělá kovbojka...

libor007 - tuhle reakci jsem čekal. Jenže to má háček - nevím, jestli mám atypickou nohu, ale běžně musím obejít 5 až 6 prodejen a v každé vyzkoušet 2 - 3 páry, než seženu něco, co mi sedne. Vzhled je v podstatě vedlejší. To bych nedělal nic jiného, než vracel boty a objednával jiné a je pravděpodobné, že by mezi tím stav nouze zkončil. Takže kovbojku nedělám, ten problém prostě je.

@magdon: Já koupil boty na IČO v pracovní obuvi, včetně vyzkoušení v místě. Nejsou nic moc, ale jsou pohodlný, teplý a neteče do nich. Navíc stály 800 Kč :-D. Pravda, se svojí tlapou jsem vybíral ze 2 možností, víc na výběr nebylo.

hodnocení

0x

Já obcházel tak dlouho kontejnery až našel vyhozenou linku a prkno o rozměrech co jsem pozřeboval. S ničím jiným bych to asi nedělal, ale tohle mi vyšlo.

Obávám se, že "prkno" (dřevotříska?) ze staré linky nebude to pravé na podlahu terasy ;).

Tak jistě že ne, ale mně to stačilo. On bude muset obcházet zbořky aj.

hodnocení

0x

Koupit se dá skoro všechno, i prkno. Děláte z toho docela kovbojku.

I dnes, kdy jsou uzavřené okresy, máte možnost si na e-shopu objednat a zaplatit, a pak si pro prkno nebo jiné zboží dojedete. Chápete? Výdej je otevřený. Skoro všechny obchody už takto fungují. Ano, teď je to pouze v rámci okresu. Ale říkáte od nového roku?

Boty jinak než přes internet nekupuju už nejméně 10 let.

lidus*

Boty a oblečení pro děti? Anelko to prostě nelze. Prkno to když máte v OBI známého,jinak ne. Sobě objednám, to je v pohodě.

Koupit se dá skoro všechno, i prkno. Jasně, koupit se dá skoro všechno. Akorát to prkno z e-shopu je trochu sci-fi. Né, že by to nešlo, jen v okrese nemáme Bau-krám a to ani jeden, takže třeba mně je výdej v Bauhausu k ničemu. Oficiálně bych musel využít rozvážkové služby, poněvadž jeden obchod se dřevem zkrachoval a druhý má zavřeno a rozváží. Výdejní okénko neprovozují. Což o to, já si poradím - buď nakoupím na IČ zaměstnavatele nebo bytového družstva, ale jsou tací, kteří se nevyznají nebo je jim takové jednání proti srsti.

Bauhaus mám také až v krajském městě.

Co zkusit stavebniny?

Co zkusit se zeptat u truhláře? Že by opravdu nebyl v okrese ani jediný?

Ještě mě napadá třeba někdo, kdo bourá barák a zbavuje se materiálu - tedy aspoň jako 1. pomoc, abyste si nezlomili nohu.

Obuv pro děti je fakt oříšek. Ale tu zavřeli celkem nedávno, předtím se mohly kupovat boty aspoň pro ty děti. A po 3 týdnech děti vyrostly z botiček?

Jsem zvyklá si poradit, dávám přednost tomu pokusit se situaci řešit, než si stěžovat. Ne, nejsem šťastná z toho, jaká tu je situace, taky bych raději byla volnější.

ladis*
hodnocení

0x

Pokud nejsi fizl nebo jinej chranenej lehkozivka sosajici davky, tak si ten zivnostensky list zaloz, zadarmo na portalu obcana.

Ja ho mam 20 let a je to. Nikdy jsem nepodaval danove priznani. Proste je jen pasivni. Slouzi na kartu do Makra a na takovehle nakupy velkoobchodni na ico (proc platit vic?)

Nechapu, proc s tim nekdo dela vedu a neumi ani nakoupit online?
ps: Chapu problem u obchodu jako GME, kde potrebuji tranzistor a jinou drobotu za 10 Kc a oni chteji za osobni odber 30 Kc a za dopravu jeste vic :) No tak to zatim jde objednat na Ali nebo eB s dopravou free :)

hodnocení

0x

Ideální je zajet na nejbližší pilu (už to tu někdo zmínil). Za zlomek ceny v hobbymarketu vám uříznou (a možná i ohoblují) přesně prkno podle vašich požadavků.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]